Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-19, 19:12
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 194
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω τα τελευταια 25 χρονια που ασχολουμαι, ξερω οτι αμα δε γραφει πανω TOYOTA τοτε ειναι ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ...
Ολες τις υπολοιπες ονομασιες βερεσε τις ακουω, ειναι για να ακουγεται ευηχα στο πελατη...

*Δεν ειναι απαραιτητα κακο το ημιτασιον απλα κακοακουγεται...

Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις. Μακάρι να υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για πραγματικά γνήσια ανταλλακτικά εφ όρου ζωής ενός αυτοκινήτου. Δεν διευκρινίζεις όμως το ¨toyota¨ ή τον γνήσιο κωδικό να τον γράφει στο ανταλλακτικό ή στο κουτί του ανταλλακτικού. Γιατί πολλά έχουν δεί τα μάτια μου και ακόμη περισσότερα έχω ακούσει.

Κι επειδή στο δικό μου αυτ/το βάζω γνήσια ανταλλακτικά σε κάποια που θεωρώ πρωτίστης σημασίας και aftermarket στα υπόλοιπα μου κάνει εντύπωση γιατί ενώ όλα τα γνήσια που αγοράζω είναι σε κουτί τουοτα, κάποια έχουν ανάγλυφο λογότυπο εταιρίας κατασκευής ή γνήσιο κωδικό χτυπημένα πάνω στο ανταλλακτικό (και είναι ίδια με αυτά που αντικαθιστώ) και σε άλλα να υπάρχει χτυπημένο απλά ενα νούμερο ούτε καν ο γνήσιος κωδικός.

Οπότε σου μπαίνει η υποψία οτι το aftermarket που ήδη είχες δεί στην έρευνα που έκανες και ήταν φθηνό το πλήρωσες ακριβότερα ως γνήσιο.
Πόσοι νομίζεις από αυτούς που αφήνουν τα οχήματά τους στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση ανταλλακτικών ξέρουν τι τους βάζουν ??
Απάντηση με παράθεση