Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-19, 16:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα, δεν παιζει να ειναι ασφαλεστατο και σταθεροτατο οπως λες και με τα 4 διαλυμμενα και τοσες χιλιαδες χλμ, εκτος αν πηγαινες σαν "κυρια" που λεμε. Αν ειναι χαλασμενα ειναι βαρκα, μια τιμονια να κανεις εφυγες. Τα εχω παθει αυτα δεν τα λεω θεωρητικα.
Στα υπολοιπα συμφωνω.
Και φυσικα εκτος οτι δεν εχεις σταθεροτητα και ασφαλεια, βαρανε κιολας.

Τα αμορτισερ ειναι πολυ σημαντικο πραγμα, αμα τυχει κατι ενας δρομος περιεργος, να χρειαστει να αποφυγουμε κατι αποτομα τοτε αντε γεια.
Εκτος αν πηγαινεις ΤΟΣΟ πολυ αργα που να προλαβαινεις τα παντα και να τα βλεπεις οτι ειναι και μια χαρα!

Μου θυμισες τωρα τον πατερα μου με το micra που λεει μια χαρα ειναι τα αμορτισερ...
το πηρα εγω μια εβδομαδα και εγινα φραπες απο το κοπανημα, ουτε τα koni sport τερμα σκληρα και τα πισω με χοντρο λαδι και βαλβιδες αγωνιστικες που δεν παιρνουν καμια απολυτως κλιση δεν βαραγαν ετσι!!!
πας Καβαλας με 80χλμ πχ και οταν περνουσες την γεφυρα στα ενωματα πηδαγε ο κολος και εκανε λες και παει να φυγει....αν εκανα τιμονιά σιγουρα θα εφευγε.
Δεν θυμαμαι να πω ποσα χλμ και χρονια εχουν δεν ηταν δικο μου αλλα ειχαν αρκετα οχι τοσα πολλα σαν το δικο σου και ΟΛΑ μονο σε καλους δρομους, απλα το φορτωνε με πραγματα πισω.

Anyway ειναι πολυ σχετικο το πως το θεωρει ο καθενας οτι ειναι καλα και εχει μεγαλη σημασια πως παει.
εγω πχ που παω σε βουνα συνεχεια θελω να ειναι 100% αριστα αλλιως ειναι ακρως επικινδυνα και με 20χλμ δεν γινεται να πηγαινω...
τωρα δεν εχουν θεμα απλα λεω.

Εξαλου εχω και τα koni sport στην ακρη επισκευασμενα με λιγα χλμ, απλα τα πισω θελω να τα μαλακωσω γιατι ο μαστορας τα εκανε για χρηση πιστας και βουνου, δεν ειναι για καθημερινη χρηση, ουτε για αλλα ατομα μεσα ή φορτωματα. Με ΜΑΜΑ ελατηρια και δεν παιρνουν καμια απολυτως κλιση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-09-19 στις 16:51.
Απάντηση με παράθεση