Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-19, 12:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα!
εχεις προβληματα με θερμοκρασιες? μοτερ υποθετω εχεις 4AFE 1600 σωστα?
κοιτα επειδη προσφατα και εγω εψαχνα διαφορα θεματα με θερμοκρασιες και εμενα ετσι εδειχναν μεσα τα πιστονια και τα μπουζι οπως λες σαν λευκα στιγματα κουκιδακια δλδ και ηταν γιατι τα νερα μπαινανε μεσα και το αναποδο. Δλδ με λιγα λογια ηταν φλαντζα κεφαλης.
Επισης ειχα μετρησει πολλες φορες συμπιεση γιατι εχω οργανο και εδειχνε κοντα ολους τους κυλινδρους αλλα πεσμενα νουμερα ολα σε σχεση με πριν.
Αυτο που λες κανει κρουστικη καυση (πυρακια) μπορει να γινει ειτε γιατι παει νερο μεσα σε κυλινδρους και οταν ειναι μικρο το ποσοστο τοτε μπορει να γινεται το μιγμα πλουσιο.
Μου ετυχε εμενα στο AEM wideband που εχω βαλει να δειχνει ποιο χαμηλο νουμερο σε ρελαντι δλδ ποιο πλουσιο μιγμα απο οταν τουρμπιζω τερμα!!!
οταν παραγινε το κακο αρχισε να κανει σαν τρατα το γνωστο πα πα πα πα, και λευκο καπνο πισω και το ρελαντι να κανει οτι θελει.
Οταν ειναι λιγο το προβλημα δλδ στην αρχη τοτε μπορει να μην εχεις κανενα αλλο συμπτωμα!
εμενα επειδη τωρα ηταν δευτερη φορα φλαντζα και δεν το πιστευα γιατι αλλαξα αλλα πραγματα πρωτα, το αφηνα να δω.
Και το αποτελεσμα ηταν να δω νερα μεσα στους κυλινδρους και να βλεπω μεσα την μουρη μου καθρεπτη!!!

ενα καλο τεστ ειναι να βγαλεις τα καλωδια τον μπεκ απο την μπεκιερα ωστε να μην δινουν βενζινη, να βγαλεις ολα τα μπουζι και μιζαρεις και να κοιτας μεσα με κινητο. Εγω το αφηνα απο πανω με φακο ανοιχτο και τραβουσα βιντεο και εβλεπα τα νερα να πεταγονται!!!

Δεν λεω οτι στο δικο σου ειναι 100% αυτο, αλλα εμενα 2 φορες ηταν ακριβως ετσι τα πιστονια, ετσι οπως λες τα μπουζι, ειχα πλουσιο μιγμα στο ρελαντι, και εκανε και τα σκασιδακια του.

Ψαχτο γιατι αν ειναι αυτο και το αφηνεις θα γινουν πολλες αλλες ζημιες.

Σου λειπουν παραφλου? το εχεις κοιταξει? οχι μονο το πλαστικο δοχειο αλλα και απο την ταπα του ψυγειου.

Οταν ειναι λιγο το νερο μεσα στο μιγμα το κανει ποιο πλουσιο επειδη το "δροσιζει" και οταν εχεις πολλες στροφες τοτε αλλαζει συμπεριφορα και γινεται σωστοτερη.
Οι φωτος που δειχνεις απο τα πιστονια ειναι λιγο θολες, αλλα οπως βλεπω δεν εχουν ασπρακια πολλα? κανονικα επρεπε να ειναι μαυρο εντελως το χρωμα. Κανονικα αυτο σημαινει οτι παει νερο μεσα και "ξεπλενει" τα πιστονια. Ξαναλεω ΜΑΚΑΡΙ να κανω λαθος, αλλα εμενα 2 φορες μου ετυχε ετσι ηταν.

Μπορει να θες ρυθμισμα του avans και να επηρεαζει το μιγμα στο ρελαντι αν ειναι λαθος, και αυτο εξηγει τα σκασιδια και το τρεμουλο.
Τι βενζινη βαζεις?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-03-19 στις 12:23.
Απάντηση με παράθεση