Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-19, 06:19
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tselosaggelos Εμφάνιση μηνυμάτων
η βιδα που λεω ειναι μια μικρη αλενοβιδα με κοντρα παξιμαδι που ανοιγει την πεταλουδα βιδωνοντας την συνεπως κ τις στροφες του ρελαντι . θα κανω κ εναν καθαρισμο στην βαλβιδα του ρελαντι που λες κ βλεπουμε .οταν αναβω aircondition συμπεριφερεται κανονικα το ρελαντι ανεβαζει στροφες μονο στα φωτα πεφτουν
καλημέρα, στο δικο μου μοτερ και σε 2ΕΕ (starlet ep82 μαμα) ειχε βαλβιδα ξεχωριστη και εκανε bypass στο σωμα της πεταλούδας και ανοιγε το ρελαντί, αστο αυτό εχει άλλη βαλβιδα γιαυτο σου δουλευει.
Το πρόβλημα με τα ηλεκτρικα φορτια αφορουν φωτα, καλοριφέρ-ανεμιστηρα, θερμανση πισω τζαμιου κτλ. Αν τα βαλεις όλα αυτά μαζι θα γονατιζει.
Δες την βαλβιδα που σου ειπα εκεινη είναι υπευθυνη. Μπορει να θελει απλα καθαρισμα.
Τωρα κοιταξα το δικο μου εχω ρελαντί 750στροφες (μετα από ρυθμιση από επισκευες που εγιναν) και όταν αναψω αυτά τα πραγματα πεφτουν για 1sec και μετα σηκώνονται και μενουν οσες εχω ρυθμισει από την βιδα.
Επισης η βιδα που λες είναι για την θεση της πεταλούδας, πρεπει να εχει άλλη που ρυθμιζει το bypass της.
Καλο είναι να μην την πειράζεις αυτην, απλα θα την αφησεις ποιο ανοιχτη που δεν είναι σωστο για πολλους λογους.
Όταν δουλευουν όλα σωστα το ρελαντί ρυθμίζεται αυτόματα στην πραγματικοτητα. Αν τα πειράζουμε χειροκίνητα δεν σημαινει ότι εχουμε φτιαξει το πρόβλημα, απλα θα εχεις πολλες στροφες χωρις φορτια από οσες πρεπει, παραπανω θορυβο, καταναλωση κτλ κτλ.

Και τελος να πω ότι αν εχουμε ενισχυτή με subwoofer θελουμε πυκνωτή αλλιως εχουμε τρελα βυθμισματα στροφων και τασης. Καποτε ειχα και αυτό το θεμα και τα φορτωσα στο δυναμο και την βαλβιδα που λεμε, αλλα όταν εβαλα πυκνωτή δεν κανει κιχ οσο δυνατα να το εχω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-02-19 στις 09:13.
Απάντηση με παράθεση