Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
1.παρατηρηση:1.6 πιεση ,σε βλεπω πολυ γενναιο με στοκ μοτερ,βεβαια θα μου πεις FIAT μοτερ ,αλλα στοκ και 1.6 δεν το λες και λιγη πιεση ,ελπιζω να ειναι over και για λιγα sec......
|
Αυτο το ειδα κι εγω, και μαγκώθηκα λιγο, αλλά ο Φάνης που παρακολουθούσε το μπαρομετρο μου ειπε πως ήταν στιγμιαία στα 1.6 (over) και μετά έπεσε. Είναι safe ή να ρίξω πίεση μην εκτοξεύσω κανένα πιστόνι στην στρατόσφαιρα?
Προς ενημέρωση εχω την 1338 garret (είναι η "μικρή" και ίσως γι'αυτο δεν πειράζει να σηκώνει τοσο πίεση). Τα renegade με τα 170 άλογα εχουν την 1446 garrett και πίεση over μαμά στο 1.6bar. Λογικά φοράμε όμως το ίδιο μπλοκ και με 2-3 παιδιά απο το multiair club που εχω ρωτησει, λενε πως τα μοτερ αυτα αντέχουν για 220+ άλογα.
Ισως στο πισω μέρος του μυαλου μου εχω να βάλω την 1446 αλλά ανησυχω λιγάκι για τον προγραματισμό. Εμαθα πως ο εγκέφαλος 8gmk ειναι λιγο περίεργος και μπορεί να κλειδώσει, να βγαζει σφάλματα μετα κτλπ. Θέλει δλδ προγραμματιστή να τον ξέρει...
Lag οντως δεν εχω σχεδον καθολου, και μαλιστα μου το ειπε και το παλικαρι που εκανε τις μετρησεις. Μου λεει με το που αφηνα συμπλέκτη ανέβαζε πίεση. Πολύ ωραιο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
3.Παρατηρηση το πατησε απο πολλες στροφες 2500 για τα δεδομενα του μοτερ,επρεπε το ελαχιστο απο τις 2000 για να μην πω 1500....μαλλον μπερδευτηκε απο τα N/A της παρεας και της TS που στροφαρουν 8αρες για πλακα.....
Μπορει και απο εκει να προκυψουν κατι ψιλα στο νουμερο της δυναμης.....και της ροπης.....
|
Γι'αυτο κι εγω λεω πως ειμαι κάπου στα 170+hp κανονικά.
Ισως για αρχή κάνω μονο downpipe+καταλύτη, και αναλόγως τι θα δω και αν μου αρεσει (απο απόδοση και ήχο), μπορει μετα να αλλάξω και διαμετρο σωλήνας και τελικό.