Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-18, 14:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, δεν ξερω τωρα τι λενε τα pilot exalto εχουν αλλαξει πολλες γενιες απο τοτε που τα ειχα βαλει εγω καποτε τα πρωτα που ειχαν βγει.
Πολυ καλο μου ειχε φανει αλλα τα εσκισα δεν εβγαλαν πανω απο 30000χλμ ηταν μολις εγινα τουρμπο και ειχα τρελαθει και συνεχεια εγραφαν τα λαστιχα οποτε....μιλαω με το starlet GT σε διασταση 185/55/14 Η και σασμαν με κοντη την 1η.
Το κακο για μενα ηταν οτι ηταν πολυ μαλακα και δεν ειναι για κακουχιες, πχ χωματοδρομους, πετρες κτλ.
Γιατι εγω εχω παει πολλες φορες σε διαδρομες τετοιες!
επισης στο πλαι δεν ειχαν προστασια και στα πεζοδρομια ειχαν θεμα.
Δεν ξερω τι κανουν τα νεα απλα αναφερω τι ειχα δει σαν μαρκα και γενικο μοντελο γιατι εχει αλλαξει γενιες πολλες απο τοτε.
Ειναι και ακριβα, προσωπικα δεν θα εβαζα τετοια μαρκα δεν μου κανει για την δικια μου χρηση.

Στην Corolla E11 τα πρωτα μου λαστιχα ηταν Conti premium contact σε 195/50/15 82Η.
Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος, παλι μαλακο λαστιχο χωρις προστασια στα πλαγια αλλα οχι τοσο πολυ οπως στα michelin.
Επειδη μου ετυχε προσφορα απο φιλο σε τρελη τιμη, εβαλα τα Petlas Velox Sport 195/50/15 82V και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, στο πλαι εχουν χειλακι κατι που μου θυμισε τα Brigstestone Potenza RE720, εχουν ποιο καλες αντοχες απο τα αλλα που προανεφερα και ειναι ποιο σκληρα σε κακουχιες γενικα.
Θα τα ξαναβαζα παλι δλδ.
Απάντηση με παράθεση