Νικηφορε, καθεσαι και ασχολεισαι, αναλωνεις το χρονο σου, το χρημα σου, και εισαι κατω απο ενα καπω στις μουτζουρες για μαλακιες αλλων...Στουμπωσε το ψυγειο, δε βγαζει τον ανηφορο, ανεβηκε 10 βαθμους επεσε 10 βαθμους, σημερα ειχε δροσια και πηγαινε αυριο με τη ζεστη δε θα παει, θα του λυγισω το καπω, θα του στραβωσω το ψυγειο, θα θα θα...Γιατι ρε φιλε? Για ποιο λογο να τυρανιεσαι? Για μαλακια αλλονων? Ακου τι θα κανεις...
Παιρνεις το αυτοκινητο και πας στο συνεργειο που σου εφτιαξε τη φλατζα. Βαζεις μεσα τον μαστορα και τον κανεις βολτα για να δει και ο ιδιος οτι το αυτοκινητο γαμηθηκε, και του λες: "Πριν σου φερω το αυτοκινητο, τετοια προβληματα δεν ειχε ποτε. Δεν ξερω τι θα κανεις και τι προβλημα εχει, αλλα ανελαβε τις ευθυνες σου ως επαγγελματιας και ΦΤΙΑΞΕ τη περιουσια που μου καταστρεψες, γιατι πλεον με εκανες να μην εχω αυτοκινητο"
Του πετας τα κλειδια και φευγεις.-
Εκτος, εαν καθεσαι εσυ και ολο το σκαλιζεις και το χαλας το αυτοκινητο. Γιατι εγω στην οικογενεια μου εχουμε 3 κορολα τα τελευταια 30 χρονια.
Εκτος απο τα σερβις τους, δε μας εχει προβληματισει ποτε τιποτα αλλο, παρα πολυ σπανια...Θερμοκρασια δεν εχει ανεβει ποτε ρε φιλε ακομη και στο παλιο με τα 450.000χλμ που πηγαινα καλοκαιρι με 45βαθμους διακοπες Αθηνα-Πρεβεζα χωρις σταση με 4 ατομα, 2 σκυλια, φουλ αιρ κοντισιον και αποσκευες στην οροφη.
Αυτα τα προβληματα που περιγραφεις ειναι κουφα, εντελως κουφα και κουλα, ποσο μαλλον για TOYOTA.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-09-18 στις 19:09.
Αιτία: ενωμα ποστς σε ενα
|