Καλησπέρα, επανερχομαι στο θεμα με μερικες δοκιμες που εγιναν.
Το αμαξι πηγε σε μαστορα για καθαρισμα κυκλωματος και ηταν βουλωμενο το καλοριφερ αρκετα. Το μοτερ ειχε λιγη βρωμα αλλα οκ. Μετα απο αυτο εχει διαφορα αλλα σε κινηση και ανηφορες παλι φτανει σε σημειο που βραζουν τα νερα δυστυχως.
Επισης το οργανο τελικα οντως κλεβει και μαλιστα 10 βαθμους!
Ισως να ζεσταινεται το αλουμινιο Ταφ που εχει στο κολαρο, αλλα και οταν ειχα αισθητηρα πανω στην βαση θερμοστατη τα ιδια ελεγε, ισως φταιει οτι ειναι κινεζια απο το ebay.
Οπως και να εχει πχ το πρωι ηταν οκ που ειχε πολυ ψυχρα και μηδενικη κινηση, μιλαμε για πριν τις 6 το πρωι.
το μεσημερι κινηση, ζεστη και τα ιδια παλι.
Ο μαστορας επισης ειπε οτι το ψυγειο μου δεν κανει για αυτο το μοτερ οτι ειναι οριακο και επειδη εχω μπροστα τωρα μεγαλο I/C κανει αυτο το προβλημα. Πριν δεν το εβλεπα επειδη ειχα το μαμα.
Οντως επιδεινωθηκε οταν αλλαξα ιντερκουλερ οπως εχω γραψει ηδη.
Τα κουφα τωρα....ειδα στο
www.car.gr αλλα και γενικα και σε σταρλετ οτι ΠΑΡΑ πολλοι εχουν το μαμα ψυγειο πανω! και εχουν και A/C αλλα και οι περισσοτεροι αλλη τουρμπινα και πολλα παραπανω αλογα! αυτοι ΔΕΝ εχουν προβλημα και εχει μονο σε εμενα επειδη ειναι μαμα ψυγειο? μαλιστα ορισμενοι εχουν ακομα και 2λιτρο τουρμπο με μαμα ψυγειο!!!
Βεβαια τα σταρλετ δεν ειναι σωστα για συγκριση γιατι εχουν αεραγωγο απο πανω και ειναι και ελαφρια σε σχεση με corolles. Οποτε ισως να μην εχουν θεμα.
οπως ειναι γνωστο για να κανεις ενα ψυγειο χειροποιητο αλουμινιου με διπλες-τριπλες σειρες κυψελες κανει πολλα ευρω και πρεπει να ξερω αν φταιει οντως αυτο! το ψυγειο που εχω τωρα το εβαλα τον Ιουνιο φετος.
Αλλιως με βλεπω εστω για δοκιμη να κανω μετατροπη στις εξοδους του μαμα I/C να μπει μπροστα ωστε να δω αν θα φτιαξει το προβλημα.
το κακο ειναι οτι εχω αλλαξει σωληνωσεις και διαδρομες και θελει παρα πολυ κοπο και κολπα για να ξαναμπει.
Υπαρχει κανεις με 4EFTE σε E11 και να εχει και A/C να μου πει τι γινεται με τις θερμοκρασιες?
Τελικα αλλαξα το ιντερκουλερ με το μαμα πεδευτηκα πολυ γιατι ηθελε μετατροπή η δεξια πλευρα και τελικα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια!!!
εβγαλα και τους αποστατες καπο για να ειναι οπως πριν.
Επισης και φουσκες ειδα παλι και τα νερα αφρισαν στα 2 λεπτα ρελαντι.
Φτου!!!!
Σε ανηφορες ανεβαζει, κατηφορες κατεβαζει, τα νερα παλι βραζουν στα ιδια μερη, στον Διονυσο ανηφορα πριν διασταυρωση με Πεντελη πριν καμια ωρα εφτασε 140 στο οργανο (130 πραγματικα) και ο δεικτης στο ταμπλο αρχισε και αυτος να ανεβαζει!
Στην Αχαρνων τα ιδια παλι τερμα στο οργανο η θερμοκρασια, σε μια αλλη ανηφορα κοντα στο σπιτι μου παλι τα ιδια.
Οποτε σε καμια περιπτωση δεν ισχυει οτι δεν φτανει το ψυγειο. 10 Χρονια δεν ειχα προβλημα!!!!
Tελικα ρωτησα στο fb στο corollaclub και μου απαντησαν, οντως δεν εχει θεμα μαμα ψυγειο με ιντερκουλερ μεγαλο μπροστα και το A/C πανω.
Θα αλλαξω βαση θερμοστατη και τον ιδιο μπας και είναι βουλωμενη η βαση αφου είναι σαπια τα σωληνάκια θα είναι λογικα και θα δουμε!