Ξερω και εγω πολλους και ποιο κοντα.
Το θεμα είναι να το δινουν και σκετο αντε με τουρμπινα πανω.
είναι περιττο να τα παρω με όλα πρεπει να δωσω κανα 1000αρικο και μετα να πουλαω ότι μεινει, και είναι πολύ μανουρα αυτό βαριέμαι να ασχολουμε με πωλήσεις πραγματων τα εχω φαει στην μαπα όλα αυτά με το σταρλετ όταν το εκανα βιδες.
Θα μιλησω με τον αλλον να δω ποσο παει η ιστορια, θα δω πρωτα το ΣΚ σε τι κατασταση είναι η κεφαλη που εχω αν μπορει να χρησιμοποιηθεί να δουμε αυτό το κοστος και μετα θα δω για άλλο μοτερ.
Με δυο δεκατα κατεβασμα κεφαλης μαλλον λογικα θα θελει άλλη, αλλιως θα ανεβει πολύ η συμπιεση με δευτερο πλάνισμα ετσι δεν είναι ?
και εχω και άλλο θεμα….
το παλιο μοτερ ΔΕΝ είναι το δικο μου δλδ αυτό που ειχε η Ε11, γιατι εμεινε στον μηχανικο που εκανε την μετατροπή και μετα όταν πηγαμε να το παρουμε με τον αδερφο μου ελειπαν όλα τα περιφερειακα και εδωσε ένα άλλο. Το θεμα είναι ότι το καταλαβα χρονια μετα και τα εξαρτήματα τα εφαγε, τωρα τι να λεμε….
το θεμα είναι ότι το μοτερ αυτό είναι 4EFE αλλα ΔΕΝ είναι της Ε11 γιατι εχει πανω στην κεφαλη υποδοχη για διανομεα.
Οποτε είναι ειτε από starlet ep91, ειτε από Corolla EE101.
Στο Toyodyi ειδα ότι εχει 2 κωδικούς κεφαλων και είναι αναλογα την χρονολογια και τον μηνα. Δλδ δεν είμαι 100% σιγουρος ότι θα κανει στο 4EFTE (εμενα είναι του 1994) και οι κωδικοι αλλαζουν στην ιδια χρονια αναλογα τον μηνα!! και ετσι δεν ξερω.
Eμφανισιακα εμενα ιδια μου φαινεται παντως.
Aπο τους αριθμούς των κινητηρων μπορω να μαθω από καπου στοιχεια τους? χρονολογια και σε τι μοντελο ηταν?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-09-18 στις 12:04.
|