Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Πάρε ένα άλλο καλό μοτέρ άλλαξε και πλεξούδα γιατί είπες αυτή είναι χάλια και βάλε και δισκο πλατό να είσαι κομπλέ.
|
καλημέρα, θελει ψαξιμο το πραγμα και ελεγχο τιμης, βρηκαν έναν μαντρα ετσι προχειρα που κοιταξα και θα ρωτησω.
Εν τωμεταξυ εχει μαζι ότι βλεπω πανω????
https://www.car.gr/parts/view/130334...-engines-motor
γιατι πχ εμενα χανει λιγο λαδι η αντλια υδραυλικου και κακως εχει αφησει αυτος που εκανε την μετατροπή την μαμα Ε11 και όχι του GT και επισης χανω φρεον και στον κομπρεσορα A/C και καποια στιγμη θα θελει.
Αν τα δινουν κομπλε όπως τα βλεπω τοτε σιγουρα αξιζει αν βαλουμε μεσα και αυτά τα κοστη και σιγουρα μετα δεν θα εχω και θεματα.
Μια χαρα μου εβγαλε αξιοπιστα 15 χρονια το μοτερακι, 5 στο starlet gt και 10 στην Ε11.
Ε ποσα χρονια ακομα θα την εχω, να μην εχουμε κριση και παμε για αλλα μετα….Αν μπορουσα θα επαιρνα ένα νέο αμαξι να τελειωνω αλλα τι να κανουμε τωρα δεν γινεται, οποτε ασχολουμε με αυτην τωρα να βγαλει οσο γινεται περισσοτερο χρονο.
Την πλεξουδα μαζι την δινουν με τα μοτερ? Αν είναι ετσι ακομα καλυτερα!!!
Ρωτησα αυτόν από πανω ειπε 1000 ευρω κομπλε το μοτερ με όλα πανω ΔΕΝ τα σπαει, εχει μαζι δυναμο, μιζα, κομπρεσορα A/C, αντλια υδραυλικου, τουρμπινα, καταλυτη, ιντερκουλερ, αν θελω και πλεξουδα-εγκεφαλο παει 1200.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! δεν συμφερει σε καμια περιπτωση και θες μετα και κοστος εργασιας.
Λεει ότι δεν δινει εγγυηση αλλα είναι ελεγμενο και αν θελω μπροστα μου επιτοπου μετραμε συμπιεση.
Καποιος χτες μου ειπε και επεμενε ότι ολοι δινουν ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση! έναν πηρα και ειπε δεν δινει….
ξερει κανεις αν δινει καποιος τετοια εγγυηση για μοτερ εισαγωγης?