Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Νικηφορε δεν γινεται να ανοιγεις το καπακι κ να βγαζει μπορμπουλιθρες. Κανενα αμαξι δε βγαζει μπουρμπουλιθρες, σου καναν μαλακια με τη φλατζα. Υπαρχει και tester που εντοπιζει το καυσαεριο των μπουρμπουλιθρων στη ταπα του ψυγειου...99,99% προβλημα φλατζας μη παιδευεσαι αδικα...Εκτος αν εχει και ριγμα...Ενα απ τα δυο ειναι...
|
Καλημέρα, Σπυρο τα εχω πει από την αρχη αυτά, τα ειπα και σε αυτόν που το εφτιαξε και δεν το παραδεχεται, είναι και φιλος…
τι να κανω δλδ τωρα να τον δειρω?
Και γιαυτο κιολας ειπε ότι όλα ετσι είναι. Το ξερω ότι δεν είναι ετσι αφου παλια δεν το εκανε ΠΟΤΕ!!!
Το τεστερ που το βρίσκεις? πως είναι αυτό?
ρηγμα που στην κεφαλη εννοεις ή στο μπλοκ ?
γιατι κεφαλη οκ βρισκω ευκολα άλλη, εχω ένα μοτερ θα ξηλωσω την κεφαλη να την δω πως είναι, αν είναι οκ δλδ. Το εχω εξω από το σπιτι κουκουλωμενο αλλα την εχει ακουσει από υγρασίες κτλ γενικα και είναι λιγο χαλια.
Δεν ξερω μου μπαινει η ιδεα να παρω ένα καλο μοτερ μαμα από αξιοπιστο μαντρά μαμισιο 4EFTE και να το αλλαξω, ετσι κι αλλιως πρεπει να αλλαξω σετ συμπλεκτη οποτε θα κατεβει το σασμαν, μπορω να τα συνδυασω….
Αν υπολογισω κεφαλη αν δεν κανει η δικια μου που εχω στο παλιο μοτερ, και βαλε εργασιες και όλα αυτά, ότι δεν ξερουμε αν θα φτιαχτει σιγουρα, και ότι μετα θελω και κατεβασμα σασμαν για σετ συμπλεκτη ισως περισσοτερο συμφερει….
αν υπολογισω κιολας ότι η πολλαπλη μου εχει καποιο ρηγμα που όμως τωρα δεν αποτελει πρόβλημα, όπως επισης και η τουρμπινα ένα μικρο που δεν περναει το κλαπετο αλλα καιει λιγα λαδακια μου φαινεται τελικα ιδανικη λυση!
Εχει καποιος γνωμη γιαυτο?
Τι συμφερει περισσοτερο οικονομικα? με υπολογισμο και το βγαλε-βαλε σασμαν για αλλαγη σετ συμπλεκτη χωρις κοστος υλικου.