καλησπέρα,
1. αυτο με το καλοριφερ, δεν το ειχα σκεφτει, αλλα εχει και συνεχεια ζεστη οποτε να ειμαι και με τερμα το καλοριφερ λιγο δυσκολο, αλλα οταν βρω ευκαιρια να το δοκιμασω.
2. Δεν ειναι οτι καλυτερο και τι να γινει, τουρμπο ειναι, ολοι ετσι τα εχουν και δεν εχουν και θεματα. Δεν ειναι το προβλημα αυτο, κατι με το μοτερ ειναι. Σιγουρα ομως μειωνει την ροη αερα αρα αυξανεται ποιο ευκολα και η θερμοκρασια.
Ισως να ειναι και ενας λογος οτι ο κατασκευαστης ειχε τα ιντερκουλερ σε ολα τα αμαξια αυτα απο πανω και ποτε μπροστα!
να πουμε και σε ποια? starlet gt ep82, starlet glanza ep91, τα αμαξια με 4AGZE με τον κομπρεσορα, καθως και 3SGTE αλλα και παρα πολλα αλλα ακομα σε αλλες μαρκες, και φυσικα εχουν και πολυ μικρο turbo lag.
Παντως σε θεμα επιδοσεων ειναι μεγαλη η διαφορα, πλεον εχω και σωληνες αλουμινιου, πριν ειχα INOX! και δεν καταλαβαινω τπτ απο θεμα lag παει καλυτερα απο πριν.
Και στο σταρλετ οταν το εβαλα μπροστα ειχα δει διαφορα σε σχεση με απο πανω γιατι ζεσταινοτανε παρα πολυ.
3. Το εχουν τσεκαρει ποσοι ειναι σωστη η συνδεσμολογια του και γυρναει σωστα και τωρα το κοιταξαμε παλι.
4. Το εμαθα μετα οτι παιζει ετσι, μαλλον θελει ενα ρελε ακομα να γυρισει αλλιως την εντολη.
Σχετικα με το ψυγειο εχω το μοτερ αυτο στην corolla απο το 2008 δλδ 10 χρονια! ΠΟΤΕ δεν ειχα κανενα προβλημα με το μαμα ψυγειο.
Ειπαμε ολα ξεκινησαν απο τον Σεπτ 2017 και μετα που εσκασε το ψυγειο και εφτασε η θερμοκρασια εντελως τερμα. Οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Και επισης και που δεν ειχα αλλαξει το ιντερκουλερ παλι ειχε ψηλες θερμοκρασιες απλα ηταν λιγο χαμηλοτερες και δεν προλαβαιναν να βρασουν τα νερα. Παντως παλι εφτανε 120-130 απλα δεν πηγαινε και τερμα 150 οπως τωρα. Και βοηθανε πολυ οι αποστατες στο καπο αεριζεται καλυτερα και κρυωνει ποιο ευκολα αλλιως θα ηταν συνεχεια πολυ ψηλα οι θερμοκρασιες.
Πηγα στον μηχανικο που το εφτιαξε ολο δεν ξερω ηταν....
απο δω απο εκει τον κινεζο δεν μιλαγε.
Τελικα με τα 1000 ζορια του πηρα 2 κουβεντες, ειπε να παω μια μερα πρωι ομως που σημαινει πρεπει να λειψω απο την δουλεια, για να σφιξει λεει τις κεφαλοβιδες....
ισχυει αυτο οτι μπορει να θελουν σφιξιμο? η λεει πατατες?
αυτος δεν πιστευει οτι εχει σχεση με φλαντζα λεει οτι ειναι καλη Γιαπωνεζικη καλης μαρκας που δεν θυμαται και λεει οτι μπορει να το κανει παλι και να πεταξω τσαμπα λεφτα....
Τι να πω τωρα???
|