Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-18, 10:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημέρα Κώστα, μπορεί να τα εχω γραψει λιγο μπερδεμένα.
Τον Σεπτεμβριο 2017 ανοιξε το ψυγειο και τοτε αλλαχτηκε κανονικα χωρις τιποτα άλλο.
Αφου ειχα διαφορα προβλήματα μετα, όπως να ρεταρει, να βγαζει λευκο καπνο από πισω, να εχω φτωχο μιγμα, να ανεβοκατεβαζει ρελαντί και να σβηνει μονο του ανακαλυψα ότι εχει παρει η φλαντζα.
Μεχρι να το καταλαβω πηγε Ιανουάριος.
Μετα αφου αλλαχτηκε η φλαντζα, εγινε πλανισμα κτλ κτλ, και όταν αρχισαν οι ζεστες ελεγα ότι εχει βουλώματα καπου και ετσι εγιναν ολες οι άλλες δοκιμες.
Αφου δεν εβρισκα τι άλλο να είναι, μου ειπαν ότι επειδή ειχα βαλει καθαριστικα υγρα πρεπει να εφυγαν χοντράδια και βουλωσαν το ψυγειο οποτε το αλλαξα παλι. Και η αντλια αλλαχτηκε επισης και ελειπαν τα πτερυγια λογω ηλεκτρόλυσης.

Επειδή τον Ιανουαριο είχαμε κρυα δεν φαινοταν ότι ειχε πρόβλημα με την ζεστη οποτε το καταλαβα αργοτερα.

Εγω νομιζω ότι ειχε πρόβλημα καιρο πριν, γιατι πολυ καιρο δεν θυμαμαι από ποτε ειχα την αισθηση ότι ηταν πολύ ζεστο το μοτερ.
Όμως δεν ειχα οργανο θερμοκρασίας νερου τοτε, και ο δεικτης ηταν παντα στην μεση.
Από τον Σεπτ 2017 που ανοιξε το ψυγειο ειχα εμφανη προβλήματα.

Θα συμφωνησω ότι οντως δεν καταλαβα το πρόβλημα οποτε μετα την επισκευή μπορει να ειχε ηδη πρόβλημα το ψυγειο και η αντλια.
Όμως επειδή ηταν κρυο τοτε δεν εβλεπα πρόβλημα.
Η φλαντζα δε νομιζω να εχει παρει όπως ειπα και πριν, η συμπιεση οκ δεν δειχνει?
επισης δεν εχω κανενα άλλο σύμπτωμα.
Όμως δεν εχει σημασια γιατι παλι πρεπει να ανοιχτει το μοτερ και να αλλαχτεί εφόσον δεν είναι πρόβλημα στα περιφερειακα του.

Δεν το ειχα σκεφτει αυτό με την μετρηση θα προσπαθήσω να πεισω τον μηχανικο να το δει σημερα αυτό.

Βρηκα μαμα φλαντζα από ξαδερφο καινουρια….
επισης εχω ένα άλλο μοτερ 4EFE με μπλοκ οποτε μπορει να ξηλωσω την κεφαλη να την παω σε πλανη να την δουμε αμα είναι αν είναι οκ.
απλα πρεπει να βγαλει βαλβιδες-ελατηρια κτλ από το δικο μου να μπουν στην άλλη.
αν δεν εχει αυτή ξαναπλαναριστει είναι καλυτερα από το να μπει παλι η δικια μου.

Κανονικα ηθελαν όλα αλλαγη μαζι, αλλα όταν βιαζεσαι να τελειώσεις σε μια-δυο μερες το πολύ και με χαμηλοτερο κοστος αυτά παθαινεις!
και οι δουλειες που εκανα το ΣΚ στο εξοχικο επρεπε να ειχαν γινει τον ιανουαριο που όλα αυτά ετσι κι αλλιως ειχαν βγει!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-18 στις 10:47.
Απάντηση με παράθεση