Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Η αιθυλενογλυκολη είναι ουσία άκρως τοξική σε περίπτωση που την πιείς και με μικρή δόση πεθαίνεις.
Η χρήση της είναι μόνο για τα ψυγεία αυτοκινήτων.
Η προπυλενογλυκολη είναι ουσία που δουλεύουν και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Παγώνει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και δουλεύετε στους ηλιακούς.
Όταν ανέβει πολύ η θερμοκρασία όμως δημιουργεί πουρί για αυτό και στους ηλιακούς αλλάζεις τα υγρά κάθε 2-3 χρόνια άσχετα που δεν το κάνει κανένας.
|
Ναι οντως πρεπει να τα αλλαζουμε, η εταιρεια λεει ότι κανει και για ΜΕΚ αλλα όπως ειδα και εγω στην πραξη ΔΕΝ κανει!
και μαλιστα πρεπει να είναι και το υπευθυνο της ηλεκτρόλυσης γιατι η αντλία νερου ηλεκτρολυθηκε με αποτέλεσμα να λιωσουν τα πτερυγια!
ενδεικτικα να πω ότι την αλλαξαμε όταν πηρα το μοτερ που τοτε μπηκε στο σταρλετ δλδ το καλοκαιρι του 2003 και την αλλαξα το 2015 επειδή εχανε πισω απο την φλατζοκολλα. Ειχε λιγο χρωμα κοκκινωπο σαν σκουρια ας πουμε μονο, αλλα δεν ειχε ουτε χοντράδια και τα πτερυγια της ηταν ολοκληρα όπως σε μια νεα. Ενώ απο το 2015 μεχρι τωρα το 2018 δλδ μεσα σε 3 χρονια!!! διαλυθηκε!
Η ιδεα μου μπηκε γιατι αλλαξα το ψυγειο πρωτα για δευτερη φορα μετα αφου εγινε η ζημια (εχω αλλαξει άλλη μια φορα παλιοτερα χωρις ευτραπελα), τωρα φετος παλι και όπως ειδες ηταν πολύ βουλωμενο, απο τις 64 κυψέλες που εχει μονο στις 20 εβλεπα στην άλλη πλευρα.
Μετα τα νερα ειδα ότι φουσκωναν αν ειχα ταπα ανοιχτη και εδειχναν να μην κανουν κύκλωμα. Επισης ανεβαζε θερμοκρασια σε ρελαντί ενώ αν ετρεχα πολύ επεφτε.
Επειδή ειχα παρει την αντλια την γυρισα με το χερι και ειδα πως παει δυσκολα και δεν στροφαρει. Ενώ στην άλλη πανω στο αμαξι εβγαλα ιμαντα και της εκανα μια στροφη και επερνε πχ 5 λες και γυρνουσε μονο αξονας!
ετσι την αλλαξα και οντως μετα εφτιαξε.
Το θεμα είναι ότι ελιωσε τι εγινε? πρεπει να εφραξαν τιποτα στενα σωληνάκια.
να πω ότι στις διακοπες δλδ τον Αυγουστο δεν εκανα πολλα χλμ, και μερικες μερες όχι πανω απο 2 (μονο για την θαλασσα) οποτε δεν καταλαβα πολλα αφου δεν βρηκα καπου κινηση, αλλα μονο αυτό με τις ανηφορες.
Και το ποιο σημαντικο γιαυτο την πατησα και δεν ασχοληθηκα τοσο μετα :
Oταν αλλαξα ψυγειο και μετα αντλια επεσαν οι θερμοκρασίες καπου 10-15 βαθμούς κατω! και μιλαμε νομιζω Ιουνιος ηταν? και ετσι νομιζα ότι το πρόβλημα ηταν αυτά τα 2.
Οποτε πιανω και αλλαζω το ιντερκουλερ με ποιο μεγαλο και απο τοτε εγινε χειροτερο απο πριν!!!
γιατι φαινεται ηταν οριακα και τωρα μειωθηκε η ροη αερα προς το ψυγειο!
Αμα το ηξερα δεν θα το αλλαζα! οκ εχω επιδοσεις οντως καλυτερες αλλα τι να το κανω???
+ ότι εχω θεμα για αλλον λογο με το συμπλεκτη και πατιναρει και μειωσα πιεση στα 0.25 αλλα και με τις θερμοκρασίες επιβαρυνεται και αυτος και δεν αντεχει.
Και θελω να δω τι θα γινει με τις θερμοκρασίες για να τον αλλαξω παλι, εχει καπου 10000χλμ και αλλαχτηκε Σεπτ 2016.
Εχω αγωνια και μακαρι να προλάβω το ΣΚ να τα κανω όλα να δω τι γινεται.
Μακαρι να μην είναι στην τουρμπινα γιατι δεν προλαβαίνω αυτό το ΣΚ να την κατεβασω.
Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαξω τα λάστιχα στα μπεκ γιατι αποδεδειγμένα εχουν διαλυθει και μπορει να εχει αυτό μεγαλη σημασια και πιστευω πιθανως να είναι οι παρενέργειες το υψηλο ρελαντί και το λαθος μιγμα σε απότομες γκαζιες.
Και φυσικα μετρηση συμπιεσης να δουμε τι γινεται!
Εννοείτε και αλλαγη φιλτρου βενζίνης επι της ευκαιριας και καθαρισμα της μπεκιερας οσο μπορω να γυαλισει σαν τον ηλιο :P
το υγρο που ειχα βαλει μερικες φορες είναι αυτό
http://www.mafou.gr/antipsiktiko-ugr...ifona-antigelo
λεει και για ψυγεία αυτοκινητων πανω αλλα και ΜΕΚ γιαυτο την πατησα.
Επισης λεει μεχρι 105 οποτε παντα θα το εβραζε.