Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-18, 14:45
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 323
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chrisd97 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα Γιάννη! Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η flex A. Σίγουρα θυμάμαι ότι είναι πράσινο το αμορτισέρ και έχει διπλό μαύρο ελατήριο. Τα top mount του είναι χρυσά και έχουνε ρύθμιση για camber, caster κλπ. Η τιμή που μου τη δίνει εμένα ο μηχανικός μου είναι σαν να πάρω ένα σετ χρυσά KYB με ελατήρια χαμηλώματος. Οπότε αυτό με στρέφει πιο κοντά στο να την πάρω. Σε καθημερινή χρήση ποια είναι η εμπειρία σου;;
μια χαρα ηταν σε καθημερινη χρηση.αν εχει διπλο ελατηριο τοτε θαναι ακομα καλυτερη.εμενα τα top mounts ηταν πρασινα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καθημερινη χρηση οποιαδηποτε coilover ειναι κουραστικη,ειδικα αν κανεις κοντινες αποστασεις.........αλλωστε δεν προοριζονται για τετοια χρηση για αυτο και ολες αυτες οι ρυθμισεις............απο την αλλη αν εισαι τρελαμενος και δεν σε ενδιαφερει αυτο(γυναικα εγκυο ειχα στα sparco με coilover)τα βαζεις και στηνεις το αμαξι σου με ολες τις ρυθμισεις που προαναφερθηκαν και το γουσταρεις........αλλα απο προσωπικη εμπειρια με k-sport οχι tein για καθημερινη χρηση αν ειχα τωρα το αμαξι δεν θα τις εβαζα.......
η ksport δε συγκρινετε με τη tein ειδικα αν εχει διπλο ελατηριο.επεισης παιζει μεγαλο ρολο η σκληροτητα των ελατηριων.εγω φοραω bc με λαστιχο 195-45-16 κ ο κολητος μου ksport με 185-60-14 σε ae101si κ οι 2 κ δν εχουν καμια σχεση,το δικο μου ειναι πολυ πιο μαλακο.