Καλημέρα,Νικηφόρε και χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά,με υγεία.Αυτο σκεφτόμουν που σου είχα πει από το φιλαράκι μου που το ξέρω,αλλά ανατράπηκαν λίγο τα δεδομένα,γιατί βρέθηκε ένα παιδί από τη δουλειά του που το θέλει όπως είναι να το πάρει,ενώ ήταν να το δώσει στην αδερφή του με το απλό μοτέρ και να πουλαγε τον glanza χωριστά.Οποτε άκυρο,εδώ που τα λέμε δεν θα τον συνέφερε κι αυτόν,βάλε βγάλε,μηχανικοί,έξοδα.Αλλα κι εμένα όπως το λες,από άποψη παλαιότητας ήταν λίγο δύσκολη απόφαση.Τελος πάντων,θα σκεφτώ μάλλον κάποια στιγμή τον υπερκυβισμο με κανένα μοτέρ avencis νεότερο όπως έχει αναφερθεί,αλλά θέλω να δω αν είναι τόσο εύκολο να μπει με όλα τα περιφερειακά όπως ειναι χωρίς μετατροπές δηλαδή από πλεξουδες,A/C,βάσεις μοτέρ ,εγκέφαλος,εξατμίσεις,καταλύτης κ.λ.π,γιατί δεν είμαι για πολλά έξοδα και έχω κι ένα φιλαράκι μηχανικό,που δουλεύει απογευματα σπίτι του και μήπως την κάναμε έτσι για πολύ οικονομικά.Νομιζω στο νήμα που με είχες παραπέμψει για ένα φίλο εδώ,κάποιος άλλος φίλος είπε πως μπαίνει κουτί,μιζαρεις και φεύγεις,χωρίς την παραμικρή μετατροπή,ακόμα και ο εγκέφαλος κανει,μόνο για ένα μάτι στο στροφαλου(αν το λέω σωστά) είχε πει αν φοράει κάποιον άλλο εγκέφαλο.Τωρα η επιλογη του καλου μοτέρ είναι μια αλλη ιστορία,τα ρίσκα είναι στο τραπέζι,ο φίλος μου από το συνεργείο που δουλεύει το πρωί,έχουν κάποιους συνεργάτες μαντραδες που μπορούμε να εμπιστευτουμε και να μας δώσουν κάποια εγγύηση για ένα μικρό διάστημα.Ειδομεν,πάντως με 1800cc και το 6αρι σασμάν πιστεύω θα πηγαίνει αρκετα καλά και από καταναλωση νομίζω επειδή θα τραβάει ξεκούραστα την καρότσα,δεν θα είναι ιδιαίτερα ψηλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G6 john : 19-02-18 στις 10:34.
|