Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-02-18, 18:17
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 180
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα, μερικοι παιρνουν το 4AGZE αυτο δλδ με τον κομπρεσορα και βαζουν τουρμπο γινεται ευκολα σε αυτο και μπορει να φτασει πολλα αλογα, θες ομως και πολλα λεφτα. Το αλλο με το τετραπεταλουδο λενε οτι καιει πολυ αλλα δεν μπορει να γινει και τουρμπο. Εχει ομως αλλη φαση.

Σχετικα με το μοτερ 4EFTE στο δικο σου αμαξι ξεχασα να σου πω, πως οταν ειχα το starlet GT και με ειχαν τρακαρει και βγηκε off, εψαχνα για corolla E11 την μετατροπη την εκανε ο ιδιος μηχανικος/ηλεκτρολογος και μου ειπε ισα με 10 φορες ισως να προσεξω παρα πολυ να μην παρω την FACELIFT! το γιατι δεν μου το ειπε ακριβως, ειπε μονο οτι δεν κανει για αυτο το μοτερ.
Επισης ΠΟΤΕ δεν εχω δει με τετοιο μοτερ, αν καποιος το εχει οπως καποιος γνωστος μου τελικα εχει αλλαξει ολη την μουρη στην corolla του!!! ενω κανονικα ειχε στρογγυλοφαναρη!
Γιατι δεν ρωτας και καποιον που κανει μετατροπες να σου πει αν κανει?
αλλα το θεμα του δηλωματος ειναι προβλημα!
Ναι,θα το ψαξω αλλα κι εδω Πετρουπολη που κυκλοφορει ενα κοκκινο turbo,στρογγυλοφαναρο ειναι.Απο βδομαδα θα παω στο υπουργειο,δεν ξερω ρε Νικηφορε μηπως γινεται με <<λαδακι>>,καλαβες!να το δηλωσουμε,εξω απο το υπουργειο υπαρχουν κατι γατονια,εχω ακουσει να γινονται κουφα πραγματα με το αναλογο κοστος φυσικα.Αλλα να δηλωθει ομως στην αδεια να ειναι οκ.Δε συζηταμε να κυκλοφορει κανειε ετσι.Αν περαστει στην αδεια,πιστευω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Νομιζω με νομιμη οδο δεν θα γινεται,ισως απο αλλο <<δρομο>>.Αμα μαθω θα σου πω.Θελω να βρω κι αυτο το παιδι με το κοκκινο καποια στιγμη,κοντα στο σπιτι μου ειναι να τον ρωτησω καποια πραγματα.Για avensis 1ζζ πιυ λενε τα παιδια και 1800 να ειναι,αν εβρισκε κανεις καλο μοτερ,μαλλον δεν θελει δηλωμα,οπως αναφερθηκε γιατι δεν φαινεται εξωτερικα,αλλα κι αυτο θα καιει,καλα κι εμενα τωρα με εχει σκισει πρεπει να σου πω στις βενζινες.Στο κτεο μου ειχαν πει οτι ο αναλυτης τρελαινεται μια 80 υδρογο/κες,μια 800 πεταγεται.Καρτα δεν βγαζει με την καμια,μου εβγαλαν βεβαια,τις εφτιαξαν τις τιμες,αλλα μου ειπαν να το κοιταξω,ιστοριες!!!τι να κοιταξω με τοσο λαδι που καιει!!!
Απάντηση με παράθεση