Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitriscorolla28
Καλημερα παιδια να αναφερθω στο θεμα φιλτροχοανης την περασμενη εβδομαδα καταφερα να βγαλω το μαμα φιλτρο κουτι και να την φιλτροχοανη. Με δοκιμες που εκανα παρατηρησα οτι το αμαξι γονατιζε οταν εκανα ανοιγματα. Με αποτελεσμα να την ξυλωσω και να παω να παρω βαρελακι το οποιο ρωτησα και διαβασα οτι αντικαθιστας το μαμα φιλτροκουτι με αυτο. Αλλα και με αυτο τα ιδια μου κανει. Θα επισυναψω και φωτο. Μηπως εχω κανει καμια βλακια με τις γωνιες απο σωληνες που ειναι μεγαλη η διατομη? Θα το δειτε στην φωτο. Εχω προσαρμοσει και το Maf Sensor. πειτε μου την γνωμη σας.
|
Καλησπέρα!
Καταρχήν..,φαίνεται σαν να έχει φράξει το στόμιο εισαγωγής από την ασφαλειοθήκη και δεύτερον από την στιγμή που το αμάξι δεν τό χεις τουρμπίσει δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τις εργοστασιακές διατομές στις σωληνώσεις, πιο πολύ κακό θα κάνεις παρά καλό.Εχει αποδειχτεί ότι το μόνο που δουλεύει καλά είναι φίλτρο ΚΝ στο εργοστασιακό φιλτροκούτι και το "μικρό" βαρελάκι με την προυπόθεση οτι θα τοποθετηθεί σωστα. Με σωστότερη τοποθέτηση του δικού σου φίλτρου και προγραμματισμό του εγκεφάλου πιθανότατα θα δείς μια βελτίωση 5-10% στην καλύτερη που φυσικά δεν πολυαξίζει απο οικονομικής αποψεως αφού μόνο σε πιο αγριό ήχο και υψηλότερη κατανάλωση κερδίζεις .....όχι σε κόντρες ..