Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-17, 21:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα από αυτά που περιγράφεις. όταν πατάω γκάζι ακούγεται ένα κρακρα, μόνο αυτό. ούτε ρετάρει ούτε τρεμοπαίζουν οι στροφές, ούτε λιγότερο δίνει, ούτε αρυθμίες. μόνο ακούγεται όταν ζορίζεται λίγο.
καλα πως ειναι πυρακια και δεν εχει κανενα συμπτωμα? υπαρχει περιπτωση να σηκωθει καπου ο ηχος να δω και εγω πως ακουγεται?
οποτε εχω δει πειρακια εχει ασχημα συμπτωματα οπως αυτα που ειπα.
Αλλο ενα πχ, φιλη με starlet GT και 4EFTE φυσικα, της χαλασε ο διανομεας, πηρε ο πατερας της τον αλλαζει αλλα τον βιδωσε τερμα κατω με αποτελεσμα το avans (προαναφλεξη) να παει περιπατο.
Σε αυτα με τον διανομεα τον ρυθμιζουμε γυρνοντας τον μπρος-πισω.
Οταν το ακουσα το αμαξι που βαραγε πυρακια ακουγοταν σαν να κανει παφ παφ παφ παφ, μικρα τετοια σαν μικρες εκρηξεις μεσα στο μοτερ.
Επισης δεν τραβαγε βημα και δεν μπορουσε να πιασει μεγαλες ταχυτητες και ρεταρε του σκοτωμου.
Κοιταω τον διανομεα τον ειδα πως ειναι βιδωμενος τερμα μπροστα, τον γυρναω στην μεση της διαδρομης του περιπου (ειχα μαζι μου εργαλεια οπως παντα) και με το αυτι το εβαλα περιπου εκει που ειναι το δικο μου και μετα πηγαινε κομματια χωρις κανενα απολυτως συμπτωμα.
της ειπα να παει στον μηχανικο να το ρυθμισει με το εργαλειο-ματι για το avans.

Μηπως δεν ειναι πυρακια αυτο που λες Αντωνη και ειναι κατι αλλο?
απο ποτε εχει γινει αυτο? ποτε το κανει?
μηπως ειναι κατι αλλο και χτυπαει? που ακουγεται μεσα στο μοτερ?
σου ειπε καποιος που το τσεκαρε απο κοντα οτι ειναι πυρακια ή το υποθετεις?
αν δεν εχεις συμπτωματα αλλα και κανει μονο αυτον τον θορυβο που λες, προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι πυρακια παντως.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-05-17 στις 21:26.
Απάντηση με παράθεση