σιγα τα λεφτα ρε συ....ειπαμε και με 35 ευρω εχει.
αν βολευεσαι ετσι τι να πω εσυ ξερεις.
Χρονια εκανα εξαερωση και μονος μου και με παρεα σαν το εργαλειο δεν υπαρχει.
Αυτο για την τρομπα μου το εχουν πει 3 μηχανικοι αυτοκινητων. Δεν ειπα οτι θα χαλασει, απλα ζοριζεται και καλο ειναι να το αποφευγουμε αυτο.
Αν δεν θες δεν παιρνεις εγω το λεω γενικα γιατι ειναι το σωστο και το καλυτερο, οποιος θελει παιρνει οποιος δεν θελει καθεται να πεδευεται, ειδικα ενας μονος του ειναι πολυ πεδεμα γιατι πρεπει να βρει κατι να μενει κρατημενο το πενταλ κατω και να παει να σφιξει την βαλβιδα της δαγκανας και το ιδιο να γινει και στις 4. Τεραστια μανουρα που προσωπικα δεν παλευα και ετσι παντα επρεπε καποιον να βαλω να παταει, που συνηθως δεν το κρατουσε τερμα πατημενο για να σφιξω τις βαλβιδες και δεν γινοταν σωστη και επρεπε να το ξανακανουμε.
Εχω παρει πολλα εργαλεια ειδικα για διαφορες δουλειες ακομα και αν χρειαστει μια στο τοσο.
Αυτο για τα φρενα το θεωρω απο τις καλυτερες αγορες εργαλειου που εχω κανει EVER και κανει παρα παρα πολυ φτηνα για αυτο που προσφερει, μετα ομως απο το ηλεκτρικο μπουλονοκλειδο που ειναι ποιο χρησιμο. Μετα τα τριποδακια και τον υδραυλικο γρυλο φυσικα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-05-17 στις 00:16.
|