Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-03-17, 15:48
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα,οταν τα επισκευασεις πες μου και κοστος σημερινο για την επισκευη και ποιος ειναι ο ανθρωπος που τα φτιαχνει,νομιζω μου το ανεφερες και πιο πανω,που σε αφηνει να εισα εκει
καλησπέρα, τον Ιουλιο επισκευασα τα πισω, μου ειπε 35 ευρω το κομματι για το συνηθισμενο service ειτε ειναι μπροστινα, ειτε πισω, και ειναι ποιο λιγα απο τους αλλους που πηγαινα. Εμενα τελικα τα εκανε ποιο σκληρα αφου με ρωτησε με competition βαλβιδες δεν πηρε παραπανω.
www.koniservice.gr
για να εξηγουμεθα ξερω αλλους 2, αλλα ουτε απο πανω τους ημουνα γιατι λενε μου τα αφηνεις και ερχεσε να τα παρεις αλλη μερα, αλλα και μεσα σχεδον στο κεντρο Αθηνας οποτε δεν βολευει τοσο.

Χτες εκανα μια βολτα Διονυσο και σημερα Μαραθωνος σε στροφες κτλ και με τερμα μαλακα τα κονι μπροστα και ειμαστε στον 6χρονο που ειναι πανω, και τα πισω AGX τερμα μαλακα με τα ελατηρια τα βοηθητικα πραγματικα εχω μεινει ακρως εντυπωσιασμενος απο τα κρατηματα!!!

ακομα δλδ και καποιος να μην τα θελει γιατι πχ δεν φορτωνει το αμαξι του, και παλι αξιζουν για τα κρατηματα! ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απλα!
επισης το να φορτωνεις δεν ειναι μονο πραγματα στο πορτ μπαγκαζ, μπορει να ειναι ατομα στα πισω καθισματα ή καποιο ρυμουλκουμενο.
Απάντηση με παράθεση