Οχι δεν εχουν πολλα χλμ.καμια 15αρια χιλιαδες,οπως ειπα και στο Φανη,Νικηφορε τα βρηκα στο Νεο Κοσμο και τα παρειγγηλα 150€ και μου ειπε απο το καταστημα οπως λες κι εσυ ειναι ακριβως σαν τα μαμα.Δεν ειχα δει και το καταστημα που λεει ο Φανης, ρε γ@μωτο,και τα παρηγγειλα.Δευτερα θα τα εχω.Επειδη τα παλευω κι εγω μονος μου(πυλωτη),λεω να τα βαλω πρωτα να το δω σε συμπεριφορα και μετα να βαλω και τα μικρα.Παντως υπαρχει ο γενικος κανονας που λες κι εσυ στο μαμα υψος τα νορμαλ αμορτισερ δουλευουν καλα αν ειναι οκ,φυσικα,ειδωμεν απο βδομαδα.Επειδη φορτωνω,εχω δυο πιτσιρικια διδυμα καταλαβαινεις μπλιμπλικια σε διακοπες κι αι οχι μονο και επειδη επισης πριν το κορολλα ειχα Saxo vts καγκουρα εκεντροφορατο με bilstein,330 libs ελλατηρια top mount ρυθμιζομενα,καμπερομενο κ.λ.π.θελω να ξεφυγω απο αυτην την τραγικη κατασταση που ημουν(και μπαμπας) τωρα.αλλα εχω και τα αποθημενα μου που θελω λιγο να τα ζω.Με το κορολλα απο αναρτηση εχω ξενερωσει.Και ξερεις,δεν ειναι μονο οτι γερνει σα βλακεια,κοπαναει κιολας με τα κολοελατηρια που ειχε ο αλλος
|