Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Όποτε ακινητοποιείς το αυτοκίνητο βρίσκεσαι με το συμπλέκτη πατημένο.
|
μιλαμε για παρκαρισμα, οχι δεν βρισκεσαι με συμπλεκτη πατημενο, το κανεις μονο για να αλλαζεις ταχυτητα. Γιατι οταν σταματας καπου βαριεσαι να βαλεις νεκρα και τον κρατας πατημενο? δεν καταλαβαινω τι εννοεις!
εγω τον παταω μονο για να αλλαζω ταχυτητα ποτε δεν τον κραταω πατημενο! αν θελω να ειμαι καπου σταματημενος βαζω νεκρα.
Και αν το παρκαρω για να φυγω απο το αμαξι τοτε βαζω ΠΡΩΤΑ νεκρα, τραβαω χειροφρενο, σβηνω μοτερ και ΜΕΤΑ βαζω ταχυτητα οπιστεν ή πρωτη αναλογα προς τα που γερνει το αμαξι μπροστα ή πισω.
Πατημενος συμπλεκτης χωρις λογο σημαινει προωρη και γρηγορη φθορα δισκου και ειδικα του πλατο (αν δεν το πατιναρουμε).
Αν καποιος εχει συνηθισει για καποιο λογο να κραταει πατημενο τον συμπλεκτη για να σβηνει μοτερ ή σε φαναρια ή δεν ξερω εγω τι αλλο δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο.
Τον συμπλεκτη τον παταμε ΜΟΝΟ για αλλαγες ταχυτητων για τιποτα αλλο.
Επισης πολλες φορες που περιμενουμε καπου με κινηση να περασουμε πχ ειμαστε σε ενα ΣΤΟΠ και δεν μας αφηνει κανεις, πρεπει και εκει να βαζουμε νεκρα αν ειναι για ωρα, γιατι συνηθως ολοι ειμαστε με συμπλεκτη πατημενο και το πατιναρουμε για να κανουμε βηματακια, απλα σεκς στον δισκο κανουμε.....ειμαστε με νεκρα και οταν δουμε κενο γρηγορα 1η και βουρ.