Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-17, 16:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα, εγω οταν σβηνω την μηχανη το κανω με νεκρα, δεν το κανω με πατημενο τον συμπλεκτη! ποιος ο λογος? μετα βαζω την ταχυτητα που θελω εφοσον εχω σβησει μοτερ.
Θεωρω οτι με το 1ο ζοριζει συμπλεκτη και δεν βλεπω τον λογο.
Το αρθρο λεει ξεκαθαρα το οτι δεν χρειαζεται να βαζεις ταχυτητα και λεει μονο κατι για το χιονι, αν θες λεει διπλη εξασφαλιση κτλ, οποτε προφανως δεν το προτεινει για παντα να βαζουμε και ταχυτητα! πραγμα που ειναι 100% λαθος, εκτος αμα παρκαρουμε σε σημεια που ειναι 100% ευθειες που και παλι μπορει να μην πιανει καλα, να μην το βαλαμε καλα κτλ και το αμαξι μας να παει να κολλησει στο μπροστα, το εχω δει και σε σημεια που θεωρητικα ειναι ευθεια με το ματι, αλλα το αμαξι τσουλαει!
Ας ερθει αυτος να παρκαρει Κυψελη και ειδικα εδω που ειμαι εγω ψηλα, χωρις να βαλει ταχυτητα να δουμε που θα βρει το αμαξι του οταν θα παει να το παρει!!!
απλα τραβας ΠΡΩΤΑ χειροφρενο και μετα βαζεις ταχυτητα και οχι το αναποδο για να μην ζοριζεις τα γραναζια της εκαστοτε ταχυτητας, πρωτης ή οπιστεν αναλογα προς τα που εχεις παρκαρει.
Ακριβως αυτος ειναι και ο λογος που ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει turbo timer και δεν μπορω κιολας, οτι παντα ειμαι παρκαρισμενος με ταχυτητα μεσα...
στο εξοχικο βεβαια που παρκαρω μεσα στην αυλη και ειναι αλφαδι ευθεια 100% εκει εννοειτε οτι ειμαι μονο με νεκρα και χειροφρενο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-03-17 στις 16:39.
Απάντηση με παράθεση