Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-17, 08:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα! τελικα ρωταω για αυτα εδω και ειχε ο γαμπρος μου στο προηγουμενο αμαξι! επειδη το φορτωνε λογω δουλειας χαμηλωνε πολυ πισω, οταν εβαλε αυτα ουτε 1cm δεν χαμηλωνε και δεν χαλαγαν τα πισω οπως πριν!!! βασικα αντεχαν περισσοτερο απο τα μπροστινα! γενικα μου τα συστηνει ανεπιφυλακτα! αξιζουν ακομα και αν απλα βαζεις πισω αλλα ατομα, αλλα εχεις και διαφορά σε κρατηματα και ευσταθεια συμφωνα με τα λεγομενα του.....

επειδη τα koni sport πισω τα επισκευασα και ο μαστορας (koniservice.gr) εβαλε competition βαλβιδες και εχω σπασει απο τους καλους δρομους της Αθηνας τα αντερα μου και το στομαχι μου, θελω να βαλω πισω τα AGX που εχω στην ακρη και αυτα τα ελατηρια και οταν με το καλο χαλασουν τα μπροστινα (πανε για 5 χρονια τωρα και πανω απο 40.000χλμ αν θυμαμαι καλα) τοτε θα στειλω και τα πισω Koni για να τα κανει σε μαμα setup.
Βεβαια Δευτερα περασα ΚΤΕΟ και τα εβγαλαν καλυτερα απ' οτι πριν 2 χρονια!!! μαλλον επειδη τα εχω τερμα σκληρα τωρα.
Τερμα μαλακά τα εχω με μαμα ελατηρια και ειναι σανιδια!!! τα μπροστινα τα εχω τερμα σκληρα με ελατηρια απο 4AGZE και παλι ειναι ποιο μαλακά απο τα πισω!

Συντομα οταν τα παρω θα σηκωσω και φωτος για οποιον ενδιαφερεται.
Αν φτιαξει ο καιρος λιγο και δεν βαριεμαι θα το κανω μονος μου στο εξοχικο κανα ΣΚ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-01-17 στις 08:59.
Απάντηση με παράθεση