Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #61  
Παλιά 24-01-17, 15:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator
 
Εγγραφή: 18-07-2005
Περιοχή: Athina
Μηνύματα: 7.856
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1024
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα, Μιχάλη ευχαριστω για την φωτογραφια εψαχνα καιρο να βρω πως το κανουν, δεν ειναι ομως καθολου αξιοπιστο αυτο βεβαια. Το τριμμερ ειναι ποτενσιομετρο στην ουσια οποτε ειναι μεταβλητη αντισταση. Κατι ειχα ακουσει οτι καπως ετσι γινεται και θελει ψαξιμο σε ποια ρυθμιση μεταβολης θα παιζει καλυτερα.
Δεν ξερω πως παιζει το δικο σου τι να πω, κανονικα δεν γινεται, το δικο μου το μαμα πχ δεν παιζει. Εχω ακομα την πλακετα στροφομετρου. Αλλα σκετη γιατι ειχα κανει ενα δευτερο καντραν το δικο μου που εχω τωρα με μαμα επενδυσεις και ειχα πουλησει το αλλο με τις λευκες γιατι δεν μου αρεσαν τα χρωματα και τα κοψιματα που ειχε.

Μου φαινεται καποια στιγμη θα το δοκιμασω την πλακετα την μαμα που εχω αφου εχω ετοιμα τα παντα (οταν φτιαξει ο καιρος).
Αν και φυσικα δεν θελω να βαλω την μαμα γιατι τωρα εχω και turbo meter (απο τον map sensor) στο στροφομετρο, αλλα για την ιστορια και απο περιεργεια.
Οσον αφορα το τριμερ κατι μου ειχε πει αυτος που μου εκανε την μετατροπη αλλα επειδη τα διπλα σηματα (για διπλους πολλαπλασιαστες δλδ) τα κανεις σε ενα πρεπει το τριμερ να μειωσει το σημα, επειδη ειναι μεταβλητη αντισταση θελει δοκιμες να το πετυχεις. Και πως θα ξερεις οτι δειχνει σωστες στροφες? και μου ειχε πει οτι δεν εχει αξιοπιστια καθολου.
Γινεται και με καποιο κυκλωμα αλλα δεν εχω βρει τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-01-17 στις 06:38.
Απάντηση με παράθεση