Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23
Τελικά μετά από αρκετό καιρό και αρκετούς ηλεκτρολόγους τα κατάφερα μόνος μου να ναι καλά το ίντερνετ με το να βρω σχέδια και η πολύτιμες συμβουλές του Νικηφόρου. Η (πατέντα) που έκανα ήταν να καταργησω τη γραμμή που είχε η πλεξουδα και τράβηξα κατευθείαν καινούργια από μπροστά.Το igniter δίνει την εντολή μαύρο καλώδιο. Σύνδεσα νέο καλώδιο κατευθείαν από την εντολή και το έδωσα κατευθείαν στο κατραν καφέ φισα μαύρο καλώδιο.
|
καλησπέρα! ελα μπραβο χαιρομαι που τα καταφερες!
εμ ο ηλεκτρολογος θα ειχε κανει βλακεια οπως στο δικο μου.....
το σημα του στροφομετρου αυτο που λες στο igniter (νομιζω εμενα ειναι ασπρομαυρο το καλωδιο) δινει αρνητικο μεν σημα αλλα ΔΕΝ ειναι οπως η κανονικη γειωση! αμα γειωθει χανει το σημα το παλμικο που απαιτει το στροφομετρο και ειναι απλα νεκρο. Αυτος ειναι ο λογος που και το σωστο καντραν να εχουμε το στροφομετρο παλι παραμενει νεκρο!
φιλος ηλεκτρονικος μου ειπε πως αυτο το αρνητικο σημα το παλμικο του μπορεις να το δεις ΜΟΝΟ με παλμογραφο που φανταζομαι οι ηλεκτρολογοι αυτοκινητων δεν χρησιμοποιουν.
Οποτε η μοναδικη λυση ειναι να τραβηχτει νεο καλωδιο. Με αυτη τη $%$% πεδευομουνα ποσο καιρο επειδη καποιος εκανε την βλακεια....
και εγω το ειχα και ετοιμο επειδη ειχα βαλει πριν εξωτερικο στροφομετρο.