καλημερα, σορρυ δεν εξηγησα καλα, εννοω οτι εχουν αλλα χημικα μεσα και καταστρεφουν τα μαμα σωληνακια, δεν κανουν για λαστιχενια δλδ.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος μπορει να ειναι φυμες, αλλα ετσι εχω διαβασει.
Και αυτος ειναι ο λογος που γενικα τα συστηνουν να μπαινουν μονο σε συνδυασμο με σωληνακια υψηλης.
Και επειδη το ηξερα απο πριν και στα 2 αμαξια που το ιδιο εκανα, πρωτα αλλαγη σωληνακια σε Goodridge υψηλης και μετα αλλαγη υγρων απο Dot 4 σε 5.1.
Μια χαρα ειναι τα μεταλλικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ευλιγιστα....αμα ηταν ετσι θα σπαγανε τοτε απο τις αναρτησεις και τα πανω κατω.
Η διαφορα ειναι οτι οταν το τρεχεις το αμαξι με διαδοχικα φρεναρισματα, βλεπε πιστα, drift, βουνισιες διαδρομες, κοντρες κτλ τοτε τρωνε πολλα ζορια τα φρενα τα υγρα γινονται σουπα και τα σωληνακια σου μακαρονια και το φρεναρισμα παει περιπατο, μαλακωνει το πενταλ και αργει να πιανει το φρεναρισμα μεγαλωνοντας ετσι και την αποσταση φρεναρισματος.
Ναι το παθαινα οταν εκανα τον Διονυσο ολο σε 15λεπτα απο την αρχη μεχρι το τελος και σε αλλες βουνισιες διαδρομες πχ Πεντελη.
Ενω με τα σωληνακια υψηλης και τα υγρα 5.1 αυτο δεν συμβαινει ποτέ!
Αμα πας νορμαλ και δεν το σκιζεις μπορει να μην καταλαβαινεις τι λεω.
3 φορες παλιοτερα μου ειχε τυχει να βγαζουν καπνους τα μπροστινα φρενα και τις 2 φορες απο αυτες να εχω μελιτζανι δισκοπλακες!
ηταν μαπα τα ιμιτασιον τακακια αλλα για να καταλαβεις τα ζορια.
Το θεμα ειναι γιατι βαζουν 5.1 αντι 4 και σε αντιπροσωπεια με μαμα σωληνακια?
τους περισευει το υγρο? κανει ποιο ακριβα?
πολυ εντυπωση μου κανει εμενα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-01-17 στις 05:44.
|