Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-16, 21:36
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν εχει σπασει καποιο πυρακι, εβγαλα μονος μου το καθισμα και διαπιστωσα οτι κοπηκε μια ντιζα που υπαρχει στην κατω πλευρα του καθισματος.Βγαινει σχετικα ευκολα για αλλαγη,δεν χρειαζεται καν ταπετσιερης, δεν χρειαζεται να βγει η ταπετσαρια του καθισματος για να αλλαχθει αυτη η ντιζα, εχεις προσβαση κανονικοτατα, το μονο που χρειαζεται ειναι να βγαλεις τις 4 βιδες του καθισματος και να παρεις το καθισμα στο χερι.

Το θεμα δεν ειναι αν τελικα θα καταφερω να κανω καποια πατεντα ωστε να προσαρμοσω εκει καποιο αλλο συρματοσχοινο η οχι, το θεμα ειναι οτι ειναι εντελως απαραδεκτο να μην δινει την ντιζα ξεχωριστα σαν ανταλλακτικα να την τοποθετησω και να μου λενε οτι παει μαζι με σιδηροδρομο.
Δηλαδη πρπει τωρα εγω να ψαχνομαι για πατεντες, επειδη μου κοπηκε μια ντιζα κοστους μισου ευρω και η Toyota θελει 550 ευρω για αυτο το πραγμα να παρω και σιδηροδρομο πακετο.
Απαραδεκτη εντελως πολιτικη θα επρεπε να ντρεπονται.

Της προαλες μου εσπασε ο εσωτερικος καθρεφτης της καμπινας (ειναι αντιθαμβωτικος) και πηρα τηλ αντιπρωσοπεια να ρωτησω ποσο κανει καινουργιος και ακουσα το εξωφρενικο ποσο των 750 ευρω, αν ειναι δυνατον.
Τοyota πηρα, αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να πεταω 1000ευρα σε καθρεφτη θα ειχα lamborgini.

Παραλογο κοστος σε καποια αντλλακτικα, και εντλως παραλογη αντιμετωπιση και πολιτικη σε καποια αλλα(ντιζα καθισματος).
Απάντηση με παράθεση