Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Διαρροή στον κομπρέσορα A/C
Παλιά 27-11-16, 09:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Διαρροή στον κομπρέσορα A/C

Καλημέρα, πρόσφατα άλλαξα λάστιχα και όπως ήταν σηκωμένο το αμάξι εκτός απο τις διαρροές λαδιών απο τσιμουχα στροφαλου-αντλιας λαδιου ειδα αυτα στην εικονα που δεν νομιζω να ειναι λαδια.
Επειδη χανει απο αριστερα του μοτερ λαδια (θα το φτιαξω συντομα αυτο) πασαλειβονται πανω στο δυναμο, καθως και στον κομπρεσορα του A/C και σταζουν, αλλα φαινονται ποια ειναι λαδια.
Αυτα εδω ειναι πρασινα σαν παραφλου μοιαζει, αλλα δεν μου μυριζει οπως το φρεον που βρωμαει και εκει αριστερα πανω δεξια δλδ απο την τροχαλια εχει κατι σαν σφουγγαρακι και αμα το πιεσω εκει βγαζει ποιο πολλα!
ξερει κανεις κατι? εχει δει κατι παρομοιο?

στο google που εψαξα αλλα και στο Toyodyi δεν βρηκα ανοιχτο τον κομπρεσορα να δω τι εχει, πρεπει να υπαρχει καποια στεγανοποιηση αλλα δεν δειχνει στο προγραμμα της Toyota να εχει ανταλλακτικα!
προς το παρον παντως το A/C δουλευει και παγωνει μια χαρα!
Σκεφτηκα να παω σε πλυντηριο να το πλυνουν απο κατω αλλα δεν υπαρχουν ποδιες και θα ερθουν νερα πανω και φοβαμαι προβληματα με ηλεκτρικα κτλ οποτε δεν το κανω.
Εχω και εγω πιεστικο στο εξοχικο αλλα εχω καιρο να παω.

Eντωμεταξυ εχω πουλησει αυτον που ειχα απο το 4EFTE και τον μαμα της Ε11 γιατι δεν ταιριαζαν οι βασεις για το 4EFTE και εχω παρει αλλον.
Πρεπει να εχει καμια 150αρια ευρω μεταχειρισμενος παντα. Και πεδευτηκα πολυ να βρω την ηλεκτρικη συνδεσμολογια για να παιξει στην Ε11 σωστα!
εχω οδηγο στην γνωσιακη βαση δεδομενων.
Το θεμα λοιπον ειναι αν δεν δειχνει πουθενα σχετικα ανταλλακτικα, πως γινεται η διορθωση της στεγανοποιησης του???
συμφωνα με βιντεος που βρηκα εχει καποιο λαστιχο oring στο καπακι του πχ https://www.youtube.com/watch?v=w3aqgpKz5nI
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Diaroh AC compresor.jpg (85,7 KB, 69 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-11-16 στις 09:46.
Απάντηση με παράθεση