Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bpapad81
Σωστά αυτα που λες, δεν διαφωνώ αλλά δεν είναι βάρκα, και στις στροφές δεν μπαινω με όσα. επίσης και 2 άτομο να βάλω, 2πορτο έχω είναι μια χαρά, εαν μπουν και πισω ναι οκ κάθεται αλλά δεν το βλέπω να το χανω.
Και γω πιστεύω οτι θέλουν αλλαγή, άσχετα με τις μετρήσεις, αλλά με την οδήγηση ππυ κάνω, δεν θα αντέξουν μέχρι το καλοκαίρι. Τωρα θα μου πεις εαν τύχει κατι, ναι οκ, αλλά οι ώρες που οδηγώ είναι πολυ νωρίς το πρωί, που δεν έχει σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα στην εθνική, ή μεσημέρι που και να θες να τρέξεις και να το χωσεις δεν μπορείς.
Κανα 2 φορές που το είχα χωσει λίγο μετά την λίμνη Βουλιαγμένης, και στο ανέβα και στο κατέβα, ναι είχε γυρει αρκετά, δεν το έχασα, έκοψα γιατί με πέταγε σιγα σιγα στην άλλη μεριά. Αυτό δεν το κάνω συνέχεια ούτε οδηγώ έτσι, απλά σε πιάνει καμια φορά και θες λιγο αδρεναλίνη..
Θα τα αλλάξω σίγουρα, λέω να κοίταξω, kyb excel g, ή kyb agx, με τα μαμα Ελατήρια. δεν θέλω ούτε να κοπαναει, αλλά ούτε να μου φεύγει απο τις στροφές. Τα 2 είναι πολύ πιο πάνω από τα πρώτα σε τιμή. ειδα και τα kyb ultra sr, και αυτα ξεφεύγουν λίγο.
|
καλημερα, οπως τα λες νομιζω και εγω οτι θελεις.
κοιτα επειδη ειχα και AGX KYB ειναι ακριβα πολυ, ΔΕΝ επισκευαζονται οπως τα koni sport και για μενα δεν λενε, ουτε σε επιδοσεις τα εφταναν ουτε κατα διανοια αλλα ειναι και πολυ ακριβα. Αν ειναι να πας σε kyb καλυτερα στα ultra SR, το μονο καλο με τα AGX ειναι οτι ειναι ρυθμιζομενης σκληροτητας και ρυθμιζονται εξωτερικα, ενω στα κονι τα πισω πρεπει να βγουν (τουλαχιστον στο δικο μου Ε11). Καλη επιλογη τα μαμα ελατηρια απλα δεν υπαρχει καλυτερη μετα απο πολλα χρονια χαμηλωματος αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει. Αμα δεν το τρεχεις πολυ θα ελεγα να πας στα μαμα excel g, αν θες κατι καλυτερο αμα το πατας λιγο και σε στροφιλικια κτλ προτιμησε ultra SR. Αν θες καλυτερες επιδοσεις koni αλλα σε ανεση χανεις πολυ εδω.
Εγω επειδη ειμαι και τουρμπατος αλλα και επειδη γενικα και το παταω και σε στροφες το χωνω σε βουνισιες διαδρομες δεν μπορουσα χωρις koni. Και δεν θελω χαμηλωμα με τιποτα. Το να βαζει καποιος μαλακά αμορτισερ ειδικα excel-g και ελατηρια χαμηλωματος ειναι οτι χειροτερο βλεπω να γινεται, μεγαλο λαθος.
Να συμπληρωσω για τα koni sport δεν ξερω σε Ε12 πως ειναι, στο δικο μου ειναι ΟΛΑ φυσιγγια και πρεπει να κοπουν τα γονατα απο τα μαμα για να μπουν εκει. Διαδικασια που την εκανα μονος μου και εχω το how too στην γνωσιακη βαση δεδομενων.
Τα koni sport κιτρινα ειναι σημαντικα ποιο φτηνα σε κοστος απο τα kyb AGX ομως! αλλα ποιο ακριβα απο ολα τα αλλα που ειπατε.
Στο starlet ep82 πχ τα πισω δεν ηθελαν κοψιμο και ειχαν και ρυθμιση καθ υψος με 2 θεσεις στο πιατο που πιανει το ελατηριο!!!
Αμα σε ενδιαφερουν τα koni sport ψαχτο αλλα τονιζω οτι και ΤΕΡΜΑ μαλακά ειναι ποιο σκληρα απο ΟΛΑ τα αλλα αμορτισερ που εχετε αναφερει!
δοκιμασμενα και σε starlet ep82 και σε Ε11 και γενικα ολοι το ξερουν αυτο, και με μαμα ελατηρια, αμα ειναι χαμηλωμενα δεν το συζηταω καν!!!!
Ελατηρια δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις εκτος αν αλλαξεις πχ αμορτισερ και πας βαρκα γυαλο τοτε ειναι απο ελατηρια αλλα αν ειχες θεμα θα σου εφευγε το αμαξι, ναι το εχω παθει!!! 2 φορες μαλιστα και στα 2 αμαξια και το αμαξι ΔΕΝ οδηγιοτανε απλα!!!!
Τα αφηνεις λοιπον γιατι τα μαμα ειναι πανακριβα απο Toyota!!!
με 300 ευρω που λες για αμορτισερ μονο σε kyb excel-g μπορεις να πας! οτιδηποτε αλλο κοστιζει περισσοτερο.