καλησπέρα, Αντωνη ναι θα το παρει αλλα ξερει πως να τσεκαρει διαφορα πραγματα που εμεις δεν τα ξερουμε.
Επισης επειδη τους γνωριζει ολους αμα μετα δει οτι εχει προβλημα, πχ αμα το ανοιξει μπορει να του ζητησει τα ρεστα, εσυ τι θα του κανεις ακριβως?
τουλαχιστον ο δικος μου που εκανε τις μετατροπες με το ιδιο μοτερ στο starlet και μετα στην corolla (οχι αυτος ο φιλος μου που λεω αλλος ηταν εκεινος) μου ειπε οτι το ειχε ανοιξει και ηταν αψογο και εγγυαται γιαυτο, και δοξα το ΘΕΟ το εχω απο το 2003 μεχρι τελη σχεδον 2007 στο starlet GT και απο αρχες σχεδον μεχρι σημερα στην corolla E11 και δεν ειχα κανενα προβλημα σοβαρο.
Μονο η πολλαπλη εξαγωγη μου ανοιξε πολυ ποιο μετα (ολα το παθαινουν με την μαμα) και τωρα χανει λιγο λαδακι απο τσιμουχα στροφαλου ή φλαντζα αντλιας λαδιου ή και τα 2 ετσι κι αλλιως μαζι τα αλλαζεις αυτα.
Οποτε επιμενω σε αυτο, παμε σε εναν μηχανικο που αναλαμβανει να μας βρει ΚΑΙ μοτερ και δεν παμε να παρουμε ενα γουρουνι στο σακι!!!!
εκτος αν ηταν πριν σε αμαξι που εχουμε τσεκαρει οτι ειναι ενταξει ή φιλου κτλ που το γνωριζουμε, αλλιως χυμα ΟΧΙ!
Το 1600 4AFE ναι θα καιει λιγοτερο απο καθε αλλο προφανως (εκτος το 1300αρι 4EFTE αν πηγαινεις νορμαλ μεσα στην πολη λογω κυβικων, ετσι πιστευω δεν το εχω δοκιμασει φυσικα) αλλα δεν αξιζει να μπει στην διαδικασια αλλαγης μοτερ και δηλωματος μαλιστα εκτος των αλλων και να βαλει ενα απλο μοτερ!
ο ιδιος ας κρινει αλλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν αξιζει καν τον κοπο και την ταλαιπωρια!
επισης οπως εχω ξαναπει ειχα διαβασει οτι επιτρεπεται δηλωμα κινητηρα μεχρι +200cc απο τον αρχικο κυβισμο τελικα δηλωνεται ΝΟΜΙΜΑ ή οχι? αν ξερει κανεις ας πει.
Με τον 4EFTE ΔΕΝ θελει δηλωμα επειδη ειναι κινητηρας ιδιου τυπου.
Στο starlet ep82 1995 μοντελο το ειχα δηλωσει επειδη απο 2Ε πηγα σε 4Ε και πηγε τοτε 250 ευρω αν θυμαμαι καλα. Οποτε για 1600 υπολογιζουμε στο συνολικο κοστος και το δηλωμα.
Επισης το σασμαν νομιζω οτι θελει αλλαγη χελονας? νομιζω τα 4Ε σασμαν δεν κανουν σε μοτερ 4Α. Οποιος ξερει λεει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-10-16 στις 19:08.
|