Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos skl
το θεμα ειναι να μην εχω προβληματα μετα!!!!!!
|
καλησπέρα, ξερω πολλους αλλα αυτο εδω που λες δεν μπορω να το εγγυηθω και ετσι δεν προτεινω κανεναν.
Μιλαω για αυτους που ασχολουνται αποκλειστικα με μετατροπες, οσους ξερω και εχουν παει φιλοι-γνωστοι μου για ολους εχουν κατι κακο να πουν.
για τον δικο μου που μου εκανε 2 μετατροπες αστο καλυτερα ασχολιαστο, δεν ασχολουμε απλα εδω και χρονια!
Αν επιμενεις ομως πες περιοχη να σου βρω κοντινο σου αλλα θα πω με PM.
Yποψην οτι οπως ξερω 2λιτρο δεν μπορεις να το δηλωσεις νομιμα, και το 1600 νομιζω οτι επιτρεπεται μεχρι 200cc παραπανω αλλα δεν ειμαι απολυτως σιγουρος.
Πως και δεν προτιμας ενα 4EFTE να σου παει και λιγοτερα χρηματα? και επισης επειδη ειναι ιδιου τυπου 4Ε δεν χρειαζεται και να δηλωθει καν.
Τι προτιμας σε 1600 4A-GE δλδ 20V 4πεταλουδο?
1600 4A-GZE με τον κομπρεσορα 16V?
ή το 2λιτρο 3SGTE turbo?
για το μοτερ αμα πας σε καποιον απο αυτους που κανουν τις μετατροπες εχουν ή βρισκουν αυτοι μοτερ, ΟΥΤΕ για αστειο να παρεις απο κανα μαντρά κανενα γιατι την εχει πατησει και φιλος!!!
μακρια! γουρουνι στο σακι απλα....
αν εχω ενα καλο να πω για τον δικο μου που εκανε την μετατροπη με το ιδιο μοτερ 4EFTE ειναι οτι το μοτερ ηταν απο την αρχη αστερι και απροβληματιστο.
Ενας φιλος που βρηκε ενα απο μαντρα ειχε προβλημα απο την αρχη στον 3ο κυλινδρο εκαιγε πολλα λαδια, και αφου αλλαξε τσιμουχακια, service την Ct9 κτλ καταληξαν στο οτι ειχε προβλημα στα ελατηρια πιστονιου, τελικα ηταν χαλια και ο κυλινδρος ο 3ος και εφαγε και ρεκτιφιε και του εφτασε ο κουκος αηδονι!