μπορει να ειναι δυνατο να αλλαχτει καποιο μερος πανω απο το στροφομετρο για να στο εχει κανει ηλεκτρολογος κατι θα ξερει που μπορει απλα να μου διαφευγει αφου δεν μπηκα σε τετοιο κοπο, αφου δεν εβρισκα το σωστο! Προφανως χρησιμοποει την ηλεκτρονικη του που εχει πανω και το τσιπακι μετατροπης σηματος απο ηλεκτρικο σε περιστροφικο κτλ. Απλα για να μπει πρεπει να ειναι το στροφομετρο απο το ιδιο μοντελο δλδ corolla δεν κανει πχ απο starlet.
Aυτα που εχω κανει εγω ειναι με αλλαγη ΟΛΟΥ του στροφομετρου.
Οποτε το θεμα ειναι οτι θες το στροφομετρο απο 4AFE 1600 που βρισκεται πολυ δυσκολα! εγω στην Αθηνα εψαξα τοτε σε ολους τους μαντραδες τους γνωστους και ολοι ειπαν οτι ειναι σπανιο, μερικοι μαλιστα οπως ειπα ξανα παρουσιαζαν της 1300 οτι ειναι απο 1600! απο 1600 εχει ηλεκτρικο σημα το κοντερ και οχι ντιζα! επισης κανεις δεν δινει πλακετα στροφομετρου (εννοω ολο το στροφομετρο) σκετο! δινουν ολο το καντραν μαζι! και δεδομενου οτι ειναι σπανιο ανεβαζει το κοστος.
Αυτος ειναι ο λογος που μπαινουμε στην διαδικασια πατεντων κτλ οτι ΔΕΝ βρισκεται ευκολα το σωστο καντραν!
στην δικια μου περιπτωση ειχε χαλασει αυτος και το σημα στην φυσα οποτε και το σωστο να ειχα απλα δεν θα δουλευε.....επειδη ειχα βαλει εξωτερικο και ειχα τραβηξει καλωδιο βρηκα τι εχει γινει!
Γιατι ομως να σου αλλαξει σωθηκα του στροφομετρου και οχι να βαλει ολοκληρο το στροφομετρο? ειχε καποια διαφορα το δικο σου με το αλλο? μηπως η επενδυση απο πισω ας πουμε? γιατι δεν αλλαζουν και ευκολα!
οπως ειχα ξαναπει πρεπει να βγαλεις βελονες και μπορει να γινει ζημια, ή να δειχνουν λαθος.
Αν βρουμε το σωστο στροφομετρο μπορουμε να το βαλουμε ολοκληρο απλα ΑΡΚΕΙ να εχουμε την ιδια επενδυση απο πισω και να μην θελει αλλαγη! ετσι δεν χρειαζεται σπαζοκεφαλια τι θελει να κανεις τραμπα, ειναι απλα plug n play!
παντως εχω το μαμα στροφομετρο εδω στην βιβλιοθηκη και το κοιταω τωρα, δεν βλεπω να βγαινει κατι ολα ειναι κολλημενα στην πλακετα! τι αλλαξε αυτος δεν μπορω να καταλαβω....μηπως ξεκολησε κανα τσιπ και εβαλε του αλλου?
γμτ να ξεραμε ωραια θα ηταν! ετσι απο περιεργεια ρε γμτ!
ξερεις τουλαχιστον το κοντερ σου που εβαλε το στροφομετρο οτι εβαλε απο ποιο 1600 ηταν? απο το 4AFE ή απο κανενα γιαπωνεζικο πχ 4AGE?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-04-16 στις 21:25.
|