Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-16, 06:41
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, τι ειναι αυτο δεν καταλαβα!!!! ο διανομεας ειναι αυτος που ειναι επανω τα μπουζοκαλωδια.
Τι ειναι ο διανομεας στροφομετρου? την πλακετα ολοκληρη αλλαζουμε στο καντραν.
Υπαρχει κατι αλλο που αλλαζει και θα δουλευε και δεν το ξερω?
μπορεις να δειξεις με φωτο? μηπως ειναι ηλεκτρονικο μερος της πλακετας του στροφομετρου για να μην αλλαχτει ολη? αλλα δεν ειδα κατι να βγαινει!!!
Αν δεν εχεις φωτο εσυ δειξε μου απο τις δικες μου ποιο λες ετσι http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21554

εμενα μου ειπαν ηλεκτρολογοι οτι θελει 1 απο τα 3 πραγματα παρακατω:

1. Bαζεις καντραν απο corolla AE111 4AFE που εχει διανομεα το μοτερ αλλα εχει ηλεκτρικο σημα αντι ντιζα το κοντερ του.
2. Βαζεις απο το παραπανω ΜΟΝΟ την πλακετα στροφομετρου αντι ολοκληρο.
3. Ηλεκτρονικο κυκλωμα μετατροπη σηματος που θελει κατασκευη και λιγοι ξερουν να το κανουν και δεν ειναι 100% αξιοπιστο.
4. Tελικα μπορει να μπει με πατεντες οπως εκανα και εγω τελικα, κοψε ραψε και κολληματα με κολλητηρι και στροφομετρο απο το starlet GT και να δουλευει και το turbometer του, θελει συνδεση με την ECU στον map sensor, φυσικα με ιδιο τροπο θα μπορουσε να μπει και αλλη πλακετα στροφομετρου απο αλλο καντραν που εχει διανομεα το μοτερ αλλα θα πρεπει ισως να αλλαξουμε και την επενδυση απο κατω του για να ειναι ιδια με το υπολοιπο καντραν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-04-16 στις 06:47.
Απάντηση με παράθεση