Πάμε για 4 λοιπόν, για τα kayaba ultra SR (τα χρυσά) σε συνδυασμό με τα στοκ ελατήρια τι ξέρουμε για αυτά ? Αξίζουν τα 140 περιπου παραπάνω απο τα μαυρα excel-g ???
Aπο οτι διαβαζω εδω και κει ειναι ιδανικα για χαμήλωμα, αλλά αν δεν θέλω χαμήλωμα αξίζουν, χάνω τίποτα ?
Σαν να τα εχω βρει στα 385 με τοποθέτηση μου φαίνεται τι λέτε ?
Με τα υπαρχοντα αμορτισερ μου φαινεται να κανει πολυ θορυβο το αμαξι στις λακουβες και θα χαιρομουν πολυ να απαλαγώ απο αυτο, τι διαφορα πανω κατω θα δω και θα ακούσω με τα καινουργια EXCEL G ?
Και τι διαφορά απο τα EXCEL G στα ultra SR, τα SR θα ειναι πιο σπορ επομένος και λιγο πιο θορυβώδη ?
Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια

![/quote]
Καλησπερα.
Για να μπορεσω να σε βοηθησω στην επιλογη της αναρτησης πρεπει να αποφασισεις τι θελεις απο το αυτ/το σου. Αν θελεις μια αναρτηση στις μανισιες προδιαγραφες βαλε τα ΚΥΒ EXCEL G. Αν θελεις πιο σκληρη θα πας στα ΚΥΒ ULTRA SR που ειναι αμορτισερ χαμηλωματως. θα πρεπει να βαλεις και τα αντιστοιχα ελατηρια. Η αναρτηση σου θα σκληρηνει αρκετα θα αρχισουν οι τριγμοι στο ταμπλο λογω των δρομων μας και μετα απο λιγο θα θελεις να ζαναβαλεις τα παλια.
Φιλικα
Κωστας