costas.x
Οντως μαυρα είναι και το σηκωσα με τον γρύλο μηπως δω τιποτα και ειδα να γράφουν kyb 48510-1A310 την λέξη TOYOTA δεν την ειδα κάπου, εκτος και αν ηταν κρυμμένη.
Δηλαδή για καταλάβω υπονοείς οτι αμα δεν γράφουν επάνω TOYOTA ειναι καποιο ειδος απομίμησης ?
Καλημέρα Νικηφόρε, οκ τα βρηκαμε τα εργοστασιακά. Απο οτι λες και εσυ μάλλον και οι 4 αν θεωρουνται αρκετά αυτα τα χλμ για Αθηνα (+ το οτι τα ειχε σκίσει η προηγούμενη ιδιοκτήτρια....

) .
Δυστυχώς αν και λατρεύω τις πατέντες δεν είμαι σε φάση να μπορώ να κάνω αυτό που κατάφερες στον σύνδεσμο, αλλά Respect.
Πάμε για 4 λοιπόν, για τα kayaba ultra SR (τα χρυσά) σε συνδυασμό με τα στοκ ελατήρια τι ξέρουμε για αυτά ? Αξίζουν τα 140 περιπου παραπάνω απο τα μαυρα excel-g ???
Aπο οτι διαβαζω εδω και κει ειναι ιδανικα για χαμήλωμα, αλλά αν δεν θέλω χαμήλωμα αξίζουν, χάνω τίποτα ?
Σαν να τα εχω βρει στα 385 με τοποθέτηση μου φαίνεται τι λέτε ?
Με τα υπαρχοντα αμορτισερ μου φαινεται να κανει πολυ θορυβο το αμαξι στις λακουβες και θα χαιρομουν πολυ να απαλαγώ απο αυτο, τι διαφορα πανω κατω θα δω και θα ακούσω με τα καινουργια EXCEL G ?
Και τι διαφορά απο τα EXCEL G στα ultra SR, τα SR θα ειναι πιο σπορ επομένος και λιγο πιο θορυβώδη ?
Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια

!