Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-16, 20:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπερα, το σφυριγμα αναλογα πως ακουγεται μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορει το φυσημα να ακουγεται λιγο διαφορετικα στην δικια σου και να το λες σφυριγμα, μπορει να το κανει και η σκαστρα ή το wastegate κτλ.
Αμα δεν ειναι αλλος θορυβος αλλοκοτος οκ μπορει να μην ειναι κατι.
Τα τσιμουχακια των βαλβιδων ειναι ποιο ευκολο και ειδικα οταν εχεις ενα μοτερ πανω απο 100.000χλμ σιγουρα θα θελει.
Εγω παντως δεν τα εχω αλλαξει εδω που τα λεμε και εχω 207.000χλμ.
Αλλα εχω ξεκινησει τις επισκευες απο τις διαρροες λαδιου πρωτα και μετα θα δω τα αλλα. Εχω δει μερικες φορες γαλαζιο καπνο αλλα μονο με τερμα τουρμπισμα για ωρα και λιγο ή αποτομα αμα κανω, και αμα ειμαι πολυ ωρα ρελαντι ειδικα με A/C ανοιχτο αλλα μιλαμε για 15-20λεπτα+ οποτε τα τσιμουχακια τα αποκλειω σε αυτη την περιπτωση, μαλλον τουρμπινα ειναι. Για μενα ειναι ποιο φτηνο να την κανω service γιατι εχω 2η καβατζα και κανω την μια και τις μπαινοβγαζω μονος μου. Οποτε ενα βγαλε-βαλε ειναι. Εχω κατεβασει τουρμπινα κτλ 3 φορες τουλαχιστον.
Αλλαγη σε τσιμουχακια δυστυχως δεν ξερω και δεν μπορω να το κανω + οτι θες τα καταλληλα εργαλεια. Οπως μου ειπε φιλος μηχανικος πρεπει να βγαλω εκκεντροφορους οποτε δεν το συζητω καν!
Απάντηση με παράθεση