Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-16, 11:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημέρα! ε ναι γιαυτο ειπαμε να κανουμε ποιο πριν τις πληρωμες μας για να εχουμε το συμβολαιο στην ωρα του να ειμαστε σωστοι και ωραιοι!
αυτο με το τρακαρισμα το επαθα και βιαζομασταν και πανω στην βιασυνη ανταλλαξαμε ΜΟΝΟ στοιχεια ταυτοτητας και τηλεφωνα ουτε καν πινακιδες! ΛΟΛ!!!! τυχερος ειμαι που μου εκανε τελικα θετικη δηλωση ο αλλος 2 μερες μερα γιατι πεσαμε σε αργιες.
Βεβαια ακομα να παρω το οκ απο την ασφαλεια του, ευτυχως το αμαξι κυκλοφορει απλα ειναι λιγο στραπατσαρισμενο απο την πλευρα οδηγου.
Τι να κανω υπομονη, αμα ειχαμε φωναξει εκει τις ασφαλειες θα ειχαμε γρηγοροτερες διαδικασιες, και αυτος εχει μια ασφαλεια με εδρα Βουλγαρια!!! αλλα εχει εδω γραφεια. Αμα παρει λεφτα μετα ο φανοποιος θα ειναι θαυμα. Λετε γιαυτο να λεει οτι ακομα περιμενει αραγε?
μην τα παρω και το φτιαξω μονος μου.....η ζημια υπολογιστηκε στα 500 ευρω, θελει ισιωμα πορτα οδηγου, πισω φτερο (ειναι 2πορτο), στοκαρισματα, και βαψιμο ολη η πορτα και ολο το φτερο μεχρι το αποπανω και κολονακια μεχρι το τζαμι το μπροστινο!
και επισης επειδη ειχε κατι χτυπηματα απο πριν οταν την αγορασα δλδ, παιζει να πρεπει να πληρωσω συμμετοχη στο βαψιμο, δεν το ειπε ο εμπειρογνωμονας αλλα μπορει να το πουν μετα απο την ασφαλεια με τις φωτογραφιες.
Απάντηση με παράθεση