Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Και πως αποδεικνύεται το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ αν δεν υπάρχει ένα σχετικό με την ασφάλιση έγγραφο;
|
Καλησπέρα, το οργανο το ενδιαφερει αν ειναι το αμαξι ασφαλισμενο οχι το ποσο ασφαλισης. Οπως ειπαμε μπορουνε με το κεντρο να το ελεγξουν αν ειναι. Αλλα επειδη μπορει να πεσουμε σε καποιον περιεργο και να μας πριζει, καλο ειναι να εχουμε την πληρωμη δλδ να εχουμε εκτυπωσει την αποδειξη μας. Φανταζομαι αν ειναι απο ηλεκτρικο τροπο πχ ebanking τοτε θα ειχαμε μεσω email και το συμβολαιο στην ωρα του και δεν θα ειχαμε προβλημα!
αν ομως συμβει να μην εχουμε τουλαχιστον οσον αφορα το e-banking δειχνει πανω τον αποδεκτη λογαριασμο με ονομασια πληρη, με κωδικο πληρωμης κτλ οποτε δεν υπαρχει καμια απολυτως αμφισβητηση οτι ειναι ασφαλεια. Για αλλους τροπους πληρωμης δεν ξερω.
Παντως μολις σημερα του πατερα μου ηρθε η ειδοποιηση πληρωμης και εχει και ΕΛΤΑ κτλ οποτε αμα πληρωσει ακομα και να μην εχει το συμβολαιο στην ωρα του θα ειναι καλυμμενος με αυτο μιας και θα φαινεται πως εχει γινει πληρωμη.
Μονο αμα η πληρωμη γινει σε τραπεζα που δινουν εκεινα τα παλιοχαρτα (κιτρινα, πρασινα κτλ) που δεν βλεπεις τιποτα σχεδον επανω τους ισως να υπαρχει προβλημα, και δεν ειμαι σιγουρος τι γραφει σε αυτα δεν κανω ποτε καταθεση σε τραπεζα, αν ξερει κανεις μας λεει πως τα γραφουν.
Εdit : Τωρα που τσεκαρα πχ την forthnet και ΔΕΗ ειδα πως λεει ΜΟΝΟ κωδικο πληρωμης, οτι ειναι κατηγορια τηλεφωνιας πχ και ονομα forthnet τα παιρνει απο τις κατηγοριες στην σελιδα της

bank που δουλευω εγω.
Αν ειναι μονο απευθειας καταθεση σε αλλον λογαριασμο (οχι δλδ με κωδικο πληρωμης) τοτε αναγραφει και τον λογαριασμο δικαιουχου.
Σε μια καταθεση μεσω ιντερνετ σε μαγαζι που ειδα λεει τον λογαριασμο που πηγαν τα χρηματα και πληρη ονομα του δικαιουχου που τα παρελαβε στον λογαριασμο του.