Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tom ks
Να βγαίνει το σασμαν από το πλάι από την μεριά του τροχού; Το συχρονιζε είναι της τρίτης που γρατσουναει! Από δεύτερα σε τρίτη την παίρνει μια χαρά! Από τέταρτη σε τρίτη δν την παίρνει! 1 κ 2 από πενταρι σαζμαν να κουμπωνουν σε εξαρι;
|
οχι ρε συ δεν βγαινει το σασμαν απο το πλαι! αφου σου εβαλα και φωτος! το καπακι το πλαινο βγαζεις οταν εχεις προβλημα με 5η ή 6η επειδη αυτες οι 2 ειναι απεξω απο το σασμαν!!! εγω ειχα προβλημα με την 5η μου, εφυγε μια ασφαλεια η μιση απεξω απο το γραναζι της 5ης και ενα δοντακι πεταχτηκε απεξω και εγδερνε το καπακι!!! μου εβγαλαν κουστουμι η Toyota 700 ευρω λεγοντας οτι εχει σπασει διαφορικο!!!!! τελικα ηταν πανευκολο το φτιαξιμο και δεν ηθελε ανταλλακτικα!
αμα ειναι 3ης επειδη ειναι μεσα πρεπει να το κατεβασεις δυστυχως.....
και εμενα κανει ενα γδουππππ για να μπει η 3η, μπορει να ειναι και επιλογεας δεν το εχω ψαξει πολυ γιατι αμα την προσεχω δεν το κανει. Σε αποτομες αλλαγες μονο το κανει.
Θες συχρονιζε 3ης τοτε. Αμα το ανοιξεις ομως πρεπει να το δει καποιος να ξερει κανονικα μηπως θελει ρουλεμαν ή και αλλα συχρονιζε γιατι αμα χαλασουν μετα μην ξανακατεβαζεις. Και εννοειτε δισκο-πλατο-ρουλεμαν μιας και κατεβαινει το σασμαν.
Φαντασου στα αμαξια μας και η κρεμαριερα να θες να βγει πρεπει να λυθει η γεφυρα ολη απο κατω, εχω ρωτησει 3 μηχανικους γιαυτο γιατι ηθελα να το κανω μονος μου και το εχω αφησει που ειναι χρεπι και χανει λαδια.
Δυστυχως αμα δεν λυσεις γεφυρα απο κατω δουλεια δεν κανεις.
Για πες τι χρονολογιας ειναι το αμαξι σου και με τι μοτερ να δουμε μπας και βρουμε και βιντεο αντικαταστασης σασμαν.
Αυτο με την 1η και 2η απο 5αρι σε 6αρι εννοεις τα γραναζια? λογικα γινεται. Εμενα ο μηχανικος μου που φτιαχνει και παντρευει σασμαν οπως θες μου ειπε οτι τα κανει αυτα, μαλιστα μου προτεινε να βαλω απο του σταρλετ ep82 το σασμαν που εχω τις μικρες για καλυτερη επιταχυνση. Αργα ή γρηγορα θα πρεπει να βαλουμε το διαφορικο του γιατι το δικο μου εχει τζογο, προς το παρον ειναι οκ. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε.