Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Κοπή πίτας 2016
  #1  
Παλιά 20-12-15, 21:53
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator
 
Εγγραφή: 20-05-2009
Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 38 male
Μηνύματα: 3.441
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 530
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοπή πίτας 2016

Αγαπητά μέλη, το corollaclub βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το παράρτημα Βορείου Ελλάδος θα κόψει τη καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 10 Ιανουαρίου στο Πολύγυρο Χαλκιδικής!
Μετά από απόφαση που πάρθηκε στη τελευταία συνάντηση, ο Δήμος πήρε τη πρωτοβουλία και πήγε προς Πολύγυρο, προκειμένου να βρει μέρος για καφέ και φαγητό. Έτσι σήμερα, τα μαγαζιά κλείστηκαν και μας περιμένουν! Καφές στο Πολύγυρο και φαγητό έξω από τον Άγιο Πρόδρομο.
Σημείο συνάντησης είναι τα Carrefour Ευκαρπίας στις 09:30 το πρωί με αναχώρηση στις 10:00.
Δύο σημαντικές υπενθυμίσεις για όσα μέλη μας τιμήσουν με τη παρουσία τους:
α) Τα μέλη που θα έρθουν να υπολογίσουν και περίπου 3-4 ευρώ επιπλέον, για τη πληρωμή της πίτας στο Πέτρο που έχει κανονίσει να φέρει.
β) Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μπορούμε να παραγγείλουμε ότι θέλουμε στο φαγητό, και στο τέλος στο λογαριασμό θα διαιρεθεί το συνολικό ποσό με τα άτομα, για να πληρώσουμε όλοι το ίδιο.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος μας dim (Δήμο), που έκανε το κόπο και ήρθε σε επαφή με το μαγαζί για το φαγητό και το καφέ.

Υ.Γ.: Δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω στα μέλη μας που δεν έχουν ακόμα στείλει φωτογραφία για να ολοκληρωθεί το ημερολόγιο που θα φτιάξουμε και φέτος,ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η 24/12 για να στείλουν . Από εκεί και μετά, ότι κενά υπάρξουν σε μήνες, θα καλυφτούν από παλαιότερες συναντήσεις μας. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...
Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.
Απάντηση με παράθεση