Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-12-15, 09:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα! δλδ το προβλημα σου ειναι οτι δεν τις βγαζει? αλλα τις βαζει κανονικα χωρις γκαπ, γδουπ κτλ? περιεργο προβλημα αυτο!
απο ποτε εχει γινει? μηπως ειναι κοντα στην αλλαγη που εκανες και κατι δεν εχει "κατσει" καλα? οταν ειναι τα συχρονιζε οπως ξερω αλλα και εχω παθει και τωρα εχω και εγω προβλημα στης 3ης ενω βγαινει κανονικα δεν μπαινει ευκολα, πρεπει να κρατησω λιγο παραπανω πατημενο το πενταλ στην 3η και να μην βιαστω να αφησω γιατι ενω μπαινει κανει ενα γρουυυυπ και σα να βρισκει καπου. Ο μηχανικος μου ειπε οτι ειναι το συχρονιζε. Αλλα επειδη ειναι μεσα δεν το φτιαξαμε τωρα με την προσφατη περιπετεια του σασμαν στα γραναζια της 5ης που ειναι στο πλαι μεσα στο καπακι (χωρις να κατεβασεις δλδ σασμαν τα πολεμας). Το αφησα για οταν αλλαξω δισκο ή διαλυσει το διαφορικο που εχει τζογο.
Επιμενω και παλι να δοκιμασεις τον επιλογεα. Ειναι πολυ ποιο ευκολο πριν κανεις κατι αλλο που πρεπει να κατεβει το σασμαν! αμα δεν μπορεις να το κανεις εσυ πηγαινε σε μηχανικο για ελεγχο του επιλογεα. Και τις ντιζες εννοειτε. Να δεις αμα μπαινουν-βγαινουν οι ταχυτητες απο τους βραχιονες για τις ντιζες επανω στο σασμαν χωρις δλδ να ειναι επανω συνδεδεμενες οι ντιζες. Ετσι δοκιμαζουμε ενα σασμαν οταν πχ δεν ειναι επανω στο αμαξι και θελουμε να δουμε αμα μπαινοβγαινουν οι ταχυτητες.
Απάντηση με παράθεση