Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-15, 23:44
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω θα ηθελα να ρωτησω το αλλο, αν και ειναι λιγο off topic ... εγω θα ηθελα να βαλω μια πηγη 1 din στη θεση που εχει το κασετοφωνο τωρα και απο κατω το ντουλαπακι στη θεση που εχω τη cdιερα της toyota τωρα...... που θα το βρω ομως αυτο το ντουλαπακι)?υπαρχει σαν ανταλλακτικο στην τοyota? παραθετω και δυο φωτο για να καταλαβετε πως θελω να το κανω...
στην τριτη φωτο ειναι η δικια μου κονσολα...
Δυστυχως εγω δεν εβαλα 2din ραδιοcd αλλιως θα στο χαριζα το ντουλαπακι...αλλα λογικα αν πας σε κανα παλιατζη και ζητησεις ενα ,μαζι με τη βαση απο μεσα για να πιανει πανω το ντουλαπακι και το ραδιοcd σου ), θα υπαρχει...Και στη toyota αν πας και τους πεις οτι θες ντουλαπακι απο το facelift και τους εξηγησεις πιο ντουλαπακι εννοεις ... θα στο φερουνε ..απλα ο θεος και η ψυχή τους ξερει ποσο θα στο χρεωσουν... :P plug n play πρεπει να ειναι παντως ...ισως και η μεταλλικη βαση απο πισω να ειναι ολοιδια σε prefacelift και facelift οποτε μονο το ντουλαπακι χρειαζεσαι

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 23-11-15 στις 23:49.
Απάντηση με παράθεση