Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-15, 05:01
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ένα μικρό update:

Κατά το παρελθόν έχω περάσει πολλές ώρες στο συγκεκριμένο θέμα χαζεύοντας τη δουλειά που έχει κάνει ο Μιχάλης στο αυτοκίνητό του. Το θεωρούσα μία από τις πιο καλοφτιαγμένες και διατηρημένες 12άρες εντός και εκτός club και πάντα μεταξύ αστείου και σοβαρού του έλεγα δύο πράγματα:
α) μια που είναι μπλε να το ρίξει στη θάλασσα να ξεμπερδεύει, και
β) αν ποτέ σκεφτεί να το πουλήσει να μου το πει.

Η στιγμή (β) λοιπόν έφτασε απροσδόκητα πριν δυόμιση περίπου εβδομάδες όταν ο Μιχάλης με ενημέρωσε πως σκέφτεται να την δώσει. Το γιατί, ρωτήστε τον ίδιο, ο άνθρωπος μάλλον είναι τρελός

Για να μην τα πολυλογώ, η γνωστή σε πολλούς 12άρα του Μιχάλη είναι εδώ και μία εβδομάδα στην κατοχή μου.
Μπορεί να άργησα λίγο, αλλά η πίεσή μου εδώ και 3+ χρόνια για να μου την πουλήσει έπιασε τελικά τόπο.

Για το αυτοκίνητο δεν έχω να πω τίποτα. Όσοι το έχετε δει γνωρίζετε.
Η λέξη ΑΡΙΣΤΟ είναι μεγάλο understatement, και νιώθω πολύ τυχερός που είμαι εγώ ο επόμενος ιδιοκτήτης της.

Μιχάλη, υπόσχομαι να την προσέχω όσο καλά την πρόσεξες και εσύ αυτά τα χρόνια. Σήμερα-αύριο θα της φτιάξω ράμπα για να παρκάρει στη σκιά, μακρυά από την ήλιο και τη βροχή.

Υ.Γ. (1)
Ερώτηση:
Μετά την μετονομασία του thread, πάει πακέτο και το admin-όσημο;

Υ.Γ. (2)
Μιχάλη σε ευχαριστώ για την ευκαρία, την άψογη συνεννόηση και για το αμάξι που μου "χάρισες". Ελπίζω να το ξαναδείς σύντομα και να μη σου λείψει πολύ.
Απάντηση με παράθεση