παιδια οτι λετε σεβαστα και σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ τωρα σχετικα με μια απαντηση που διαβασα πιο πανω απο ενα φιλο τον βρησκω ολοσωστο οτι ειναι τεραστιο ρισκο για τοσα χιλιομετρα να το φουσκωνω με πιεσεις .... ειμαι σε διλλημα να το κανω αυτο το βημα για το κορολα μου ξαναειπα δεν θελω με τιποτα να το παρω στα χερια το μοτερ ... απο την αλλη ομως τοσα πραγματα και τζαπα που τα εχω ειναι αμαρτια να μην τα φορεσω πανω... εκτος και αν περασω αλλο μοτερ με λιγοτερα χιλιομετρα και αφησω αυτο στην καβατζα σε περιπτωση πυροτεχνιματων του μοτερ... δεν εχω ιδεα αν ενα μοτερ 1.6 κανει με ολα τα υπολοιπα του 1.4.. δηλαδη βαζω μοτερ 1.6 μονο και αφηνω σασμαν εγκεφαλους πλεξουδες και τα σχετικα απο 1.4. αν δεν κανω λαθος ειναι ακριβως τα ιδια παντου. αν κανω διορθωστε με πανω σε αυτο....
επεισης παιδια εγω αυτο το αμαξι το εχω παντρευτει και δεν το αλλαζω με τιποτα.... η γνωμη σας παντως για υπερκυβισμο μου αρεσει αρκετα σαν ιδεα μονο που δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως γινεται αυτο... δηλαδη περνουμε κορμο απο 1.8 και κουμπωνουμε πανω τα υπολοιπα? (μην γελατε παιδια απλα και εγω θελω να μαθαινω καποια πραγματα και να γινει κατι ωραιο στο αυτοκινητο χωρις να ξυπναω και να πηγαινω με δυσταγμο να το βαλω μπροστα και να κανω το σταυρο μου σε καθε τελος διαδρομης λεγοντας παλι καλα που εφτασα και δεν εσπασε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 25-09-15 στις 10:39.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|