Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-07-15, 19:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
τι να πω δεν ξερω....
εγω ειχα παει σε μια φαση σε εναν εξατμισα για να βαλω μια φλαντζα να μπορω να βγαζω το κομματι απο τουρμπινα μεχρι πισω απο το καρτερ, γιατι ο 1ος εξυπνος μου την εκανε ολη την εξατμιση μονοκοματη!!!!! οταν του ειπα αν γινει κατι πως θα την λυσω, μου λεει κοψε απο κατω με τροχακι....ΛΟΛ τι να πεις!
τελικα ο 2ος επειδη δυσκολευοταν φαινεται να την φερει ωστε να κατσει καλα η φλαντζα στα 2 σημεια που ενωνει, εμεινε ενα κενο απο κατω, εβαλε μεσα και εναν περμανιτη μεταλλικο και ενα υλικο μια αλοιφη ας πουμε.
Ε μετα το αμαξι δεν πηγαινε....εχω AEM wideband τι να δω, στο ρελαντι με ζεστο μοτερ ειχα πχ 14.6-14.9 μετα ειχα 16 και εκει γυρω. Μπαινω απο κατω βλεπω οτι χασκει....παω και του λεω μαστορα χανει, λεει αποκλειετε που το ξερεις....του ειπα για το wideband, τελικα εβγαλε τον περμανιτη ειχε γινει χαλια, τελικα μετα το εφτιαξε, εχει περασει ποσο καιρος ουτε 14.9 δεν εχω στο ρελαντι με ζεστο και παει και πολυ καλα.
Αυτο το ειπα για να δεις τι βλακειες κανουν.....προσωπικα θα πηγαινα εκει και θα του ελεγα να το κανει να πηγαινει καλυτερα ή εστω οπως πριν, ας βρει πως.....δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για καλυτερα και να πηγαινει χειροτερα! κατι δεν εχει κανει καλα ή κατι ειναι μαπα απλα!
Απάντηση με παράθεση