Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Νικηφορε με ρελαντι 1000 και 1300 ειναι λογικο να σου καιει κατι στο ρελαντι. 1300 με a/c αναμενο; Και οταν ησουν σταματημενος ηταν σα να παταγες γκαζι, ακομα και με τις 1000 το ιδιο πραγμα. Υπαρχει γενικα μια περιεργη "αποψη" πανω στο ρελαντι, ακομα και στα τουρμπατα να ειναι το ρελαντι στις 1000. Ειναι λαθος απλα.
|
Καλησπέρα, δεν ειπα ποτε οτι ειναι σωστο, δεν θυμαμαι ακριβως γιατι το ειχα σηκωσει, για καποιο λογο ηθελα να εχει περισσοτερες στροφες στην εκκινηση και ειχα και προβλημα τασης. Αν και ειναι ασχετα μιας και το ειπες θα απαντησω και δεν θα ξαναφερθουμε εκει. Ειχε προβλημα το δυναμο και μετα εβαλα του 4EFTE και δεν ειχε σωστη ταση, με παραπανω στροφες δεν ειχε προβλημα, δλδ με βροχη εφτανε και 12V! αντι πχ 13-14, ετσι το ρελαντι το εβαλα 1000 για να μην το κανει! τωρα που εχω αλλαξει δυναμο ειμαι στις 600 (που ειναι και οι ελαχιστες της βαλβιδας ρελαντι) και δεν εχω προβλημα. Για το A/C προφανως ειχε λιγοτερο φρεον μεσα, γιατι τωρα στην corolla που εβαλα με ρελαντι (με A/C ανοιχτο) 800-1000 rpm παγωνει αμεσως! η βαλβιδα ρελαντι εχει ανεξαρτητη ρυθμιση μπορω να το παω και 2000rpm. Ναι ηταν σα να παταγα γκαζι και το φρεναρισμα μετα ποιο δυσκολο. Αυτα.....
Anyway για τον φιλο παραπανω αυτο ελεγα και εγω εξαρχης, να ανεβασει λιγακι το ρελαντι απο οποια βιδα εχει η Ε12 και να φυγει το τρεμουλο εφοσον τον ενοχλει, δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο. Προσοχη με αυτη την βιδα μην το παρακανετε! μια φορα καταλαθος το ειχα παει 3000rpm ρελαντι και ειχα προβλημα στο φρεναρισμα....και αλλη μια φορα κατι ξεχασα να βιδωσω εκει περα και εφυγε η ντιζα απο πανω και ημουν Κηφισσο βραδυ και εμεινε το αμαξι με το γκαζι κολλημενο στο δαπεδο αλλα χωρις να πατιεται και στο αμαξι στην μεσαια λωριδα!!!! ειδα και επαθα μεχρι να την βαλω στην θεση της! γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ!