Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-15, 21:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα, σημερα μπηκε επιτελους τα ταμπλετ στην corolla.
Εχουμε και λεμε, τελικα η βαση 2din μπαινοβγαινει αρκετα ευκολα και με ενα μικρο ανασηκωμα απο μπροστα φτανω το power button που ειναι κατω κατω αριστερα οποτε δεν χρειαζεται καμια μοντιφα γιαυτο.
Το ταμπλετ στηριχτηκε στην προσοψη με ταινια διπλης οψης (δυστυχως ειχα λευκη μονο), και απο πισω εκανα δεσιματα με πετονια αμα ξεκολλησει η ταινια να μην φυγει. Αμα φυγει η ταινια τωρα εχω βρει μαυρη της 3Μ και ποιο στενη.
Για το ρευμα εκανα διακλαδωση απο το μαμα πριζακι και εβγαλα στο ντουλαπακι συνοδηγου ενα που εχει και 2 USB συνδεσεις επανω.
Δυστυχως εχω ενα σημαντικο προβλημα, το ταμπλετ οταν ειναι στην φορτιση ακομα και με σβηστο μοτερ εχω ηχητικα παρασιτα κανει ενα συνεχη σφυριγμα, με δυνατη καπως μουσικη δεν ακουγεται αλλα νταξει ειναι ελεος.
Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? ιδια προβληματα ειχα και στο σταρλετ με mp3 players, κινητα κτλ και εδω τωρα, τι το προκαλει αυτο?
επισης πολυ φοβαμαι πως με συνεχη καταναλωση το ταμπλετ φορτιζει ποιο αργα απ οτι καταναλωνει και θα μενει απο μπαταρια! μαλλον δεν θα γλιτωσω την μοντα με την καταργηση μπαταριας και να μπει 5V to 12V αλλα δυστυχως με την κατασταση αυτη δεν γινονται αγορες απεξω, πηγα να παρω και αυτο το προγραμματακι για μουρη https://play.google.com/store/apps/d...10k.kitt&hl=el και εφαγα ακυρο και απο paypal αλλα και google wallet, μαλιστα στο 2ο λεει οτι η καρτα μου αποριφθηκε!
Παραθετω και φωτος απο τις κατασκευες.

Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Screenshot_2015-07-03_20-40-25.jpg (13,8 KB, 139 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-07-15 στις 21:27.
Απάντηση με παράθεση