Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-15, 19:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από plankton69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Προβλέπω πολύ διάβασμα, το έψαχνε κι ένα παλικάρι εδώ αλλά δεν μάθαμε νεότερα. Εκτός αν ακολουθήσεις τη μέθοδο «κανιβαλισμός»...
Δεν το ειχα δει το θεμα αν και ειμαι παρα πολλα χρονια γραμμενος εκει στο forum αλλα γραφω στα κινητα συνηθως. Προφανως το παρατησε.
Οπως εχω ξαναπει εχει συσκευες απο κινα με windows CE στα 130-170 ευρω, νομιζω στα 130 δεν εχουν GPS. Το θεμα ειναι να εχεις ταμπλετ αν ειναι να πας να αγορασεις δεν συμφερει τοτε.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μένα (όπως έχω ξαναπει) το οικοσύστημα android είναι το πιο ολοκληρωμένο. Ειδικά αν έχεις κανένα Nexus 7 ήδη που πηγαίνει φέτες, δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι άδικα με το πως να το κάνεις να δουλέψει σωστά.
Η μόνη πρόκληση που βλέπω είναι το πως θα το κάνεις να ανάβει/σβήνει μέσω των ACCessories από το κλειδί, άντε και η σύνδεση με κάποιον ενισχυτή ήχου.
Για το σβήσιμο θα είναι απλό μέσω software να το κάνεις powerdown, αλλά για να ανοίγει ταυτόχρονα με το κλειδί θα πρέπει να κάνεις κάποια μόντα ώστε να μην χρειάζεται να πατάς το power button (που θα είναι λογικά κρυμμένο πίσω από την πρόσοψη).
Αν έχεις το κουράγιο και την τεχνική κατάρτιση για σκάλισμα, κάντο, και μπορεί να το κάνω και γω
Ο αλλος που το εκανε ανοιξε το ταμπλετ και κολλησε καλωδια μεσα για να τα κανει αυτα, αλλιως δεν γινεται, πως θα πατας τα κουμπια? επισης οι υποδοχες ειναι στα πλαγια δεν χωρανε βυσματα κτλ πρεπει να γινει υποχρεωτικα χασαπικη εγχειριση στο ταμπλετ. Οσο και να εψαξα δεν γινεται αλλιως σε αυτη την περιπτωση.
Το Raspberry με μια εκδοση που τρεχει KODI κανει μια χαρα την δουλεια του, αν εχεις οθονη αφης πχ 7" μπαινει οπως εχω δει σε 2DIN και δεν θες πληκτρολογιο οπως εγω τωρα, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι οσον αφορα το GPS υπαρχει μονο το open source ΝΑVIT ενω στο Android εχεις πολλες επιλογες. Για τα games δεν το αναφερω καν δεν με ενδιαφερουν....
Στην 2 DIN υποδοχη της corolla μπορει να μπει το ταμπλετ 7" μονο αν την κοψω, σε λιγο ανεβαζω φωτος να δειτε που "βρισκει"....επισης αν κανω μια τρυπα για το μικρο μου δακτυλακι θα μπορει να πατιεται απο εκει το power button.
Oσον αφορα τον ηχο ενα γωνιακο καλωδιο μπορει να μπει....το ιδιο ισχυει για για την υποδοχη φορτισης, μπορουμε να βαλουμε ενα καλωδιο με διακοπτακι καπου οποτε πεφτει η μπαταρια να το φορτιζουμε, δεν ειναι τπτ τρελο. Γενικα δεν βλεπω σε εμενα τουλαχιστον να θελει εγχειριση το ταμπλετ, μονο η βαση θελει....
ουτε και χρειαζεται κανεναν σουπερ ντουπερ ταμπλετ, ενα φτηνο με 1GB ram κανει μια χαρα! αυτο που εχω το δουλευα στο αμαξι απλα εβαζα την βαση στο τζαμι, το θεμα ειναι να το εχεις μονιμο. Το κακο τωρα ειναι οτι θα φαινεται! τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ομως? δεν θα προσπαθησουν να το κλεψουν?
μολις βρηκα και αλλον τροπο καλυτερο! στο πισω μερος θελουν κοψιμο κατι πραγματακια που εξεχουν ομως, εχω και 2η βαση οχι το απεξω καβουκι το μεσα.
Επισης το ταμπλετ αυτο αν και φτηνο ειναι πολυ ποιο δυνατο απο το raspberry που εχω + οτι δεν χρειαζεται να αγορασω οθονη....δυστυχως το gps usb receiver το εχω ηδη παραγγειλει αλλα δεν πειραζει 27 ευρω εχει.
μισο να κανω δοκιμες να ανεβασω φωτος να δειτε τι λεω. Ετσι μενει κενο απεξω και μπορω να κανω ενα πλαισιο σκουρο ωστε να ειναι καπακι για επανω απο την οθονη να μην φαινεται δλδ.
εννοειτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει η πηγη να κατεβει εκει που ειναι το κεντρικο ντουλαπακι, μιλαω παντα για την ΕΕ111 την στρογγυλοφαναρη που εχω εγω, σε αλλους ειναι αλλιως τα πραγματα.
και μια δυσκολια σημαντικη ειναι πως περναμε αρχεια στην καρτα οταν ενσωματωθει εκει μεσα....μαλλον με καποιον λαπτοπ μεσω usb ή μεσω wifi, ή αν το αμαξι ειναι παρκαρισμενο κοντα στο σπιτι μεσω wifi χαχαχαχαχαχαχαχα.
Μερικες φωτος :

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-06-15 στις 19:49.
Απάντηση με παράθεση